fazel graphic 20 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلامزیر هدر سایتم از این دستور برای نمایش تاریخ امروز استفاده کردم<?php echo jdate ('l, j F , Y') ; ?>حالا میخوام جلوش بنویسم "مصادف با" بعدش تاریخ قمری رو درج کنملطفا راهنمایی کنیدبا تشکر 2 لینک به ارسال
isk 4447 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 http://www.ar-php.org/example-ArDate-php-arabic.html 6 لینک به ارسال
xiiiah 436 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلاممن همیشه بصورت زیر وارد میکنم ( البته به همراه کلاس) مثلا:مصادف با : <?php echo jdate ('l, j F , Y') ; ?>لطفا اساتید ,.... بگویند درسته یا خیر؟ 2 لینک به ارسال
fazel graphic 20 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 (ویرایش شده) http://www.ar-php.or...php-arabic.htmlیه توضیحی در مورد این لینکی که دادید بفرمائیدمنکه چیزی دستگیرم نشدمن دقیقه یه کد مانند کدی که برای تاریخ شمسی استفاده کردم میخواممثلا اینطور : (یکشنبه 1 بهمن 1391 مصادف با 8 ربیع الاول 1435)لطفا راهنمایی کنیدبا تشکر ویرایش شده بهمن 91 توسط fazel graphic 1 لینک به ارسال
isk 4447 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 (ویرایش شده) <?phpdate_default_timezone_set('UTC');$time = time();echo date('l dS F Y h:i:s A', $time);echo '<br /><br />';require('I18N/Arabic.php');$Ar = new I18N_Arabic('Date');$fix = $Ar->dateCorrection ($time);echo $Ar->date('l dS F Y h:i:s A', $time, $fix);echo '<br /><br />';[/left][left] $day = $Ar->date('j', $time, $fix);$dir = 'I18N/Arabic/Examples/';echo '<a href="'.$dir.'Moon.php?day='.$day;echo '" class="ar_link" target=_blank';echo '>القمر الليلة</a>';echo '<br /><br />';$Ar->setMode(2);echo $Ar->date('l dS F Y h:i:s A', $time);echo '<br /><br />';$Ar->setMode(3);echo $Ar->date('l dS F Y h:i:s A', $time);echo '<br /><br />';$Ar->setMode(4);echo $Ar->date('l dS F Y h:i:s A', $time);echo '<br /><br />';$Ar->setMode(6);echo $Ar->date('l dS F Y h:i:s A', $time);?>همشو بذار جایی که می خوای - بعد ببینید کدومش مطابق سلیقتونه و الباقی رو حذف کنیدSunday 20th January 2013 12:21:31 PMالأحد 08 ربيع الأول 1434 12:21:31 مساءًالقمر الليلةالأحد 20 كانون ثاني 2013 12:21:31 مساءًالأحد 20 يناير 2013 12:21:31 مساءًالأحد 20 كانون ثاني/يناير 2013 12:21:31 مساءًالأحد 20 جانفي 2013 12:21:31 مساءً ویرایش شده بهمن 91 توسط isk 7 لینک به ارسال
fazel graphic 20 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 ممنون از پاسختونولی دوست عزیز اینا جواب کارم رو نمیدنمن فقط میخوام اینطور درج کنم (یکشنبه 1 بهمن 1391 مصادف با 8 ربیع الاول 1435)اینا دیگه خیلی عربیهبا تشکر 1 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 فایل زیر را در پوشه پوسته قرار دهید و با دستور زیر در فایل functions.php آن را لود کنیدinclude("GDate.php");سپس به این شکل در پوسته استفاده کنید:<?php echo arabicDate('hj: l j F Y ',time()); ?>GDate.rar 7 لینک به ارسال
fazel graphic 20 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 (ویرایش شده) فایل زیر را در پوشه پوسته قرار دهید و با دستور زیر در فایل functions.php آن را لود کنیدinclude("GDate.php");سپس به این شکل در پوسته استفاده کنید:<?php echo arabicDate('hj: l j F Y ',time()); ?>ممنوندرست شدفقط یه خرده باید کلمات عربیش رو اصلاح کنمبا تشکر ویرایش شده بهمن 91 توسط fazel graphic 1 لینک به ارسال
fazel graphic 20 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 اشتباه از من بوددرست شدبا تشکر 1 لینک به ارسال
fazel graphic 20 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 ممنون از راهنمایی همه دوستانیه مشکل هستتاریخ قمری یک روز جلوستمثلا امروز 9 ربیع الاوله ولی 10 ربیع الاول رو نشون میدهچیکارش کنم ؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 با خاصیت offset خروجی رو تنظیم کنید. برای مثال :<?php date_default_timezone_set('Asia/Tehran'); echo date('H:i').'<br>';//time with date function $r = time(); echo gmstrftime ("%H:%M", $r+(60*+210));// +Offset ?> 3 لینک به ارسال
fazel graphic 20 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 (ویرایش شده) با این کد باید چیکار کنم ؟لطفا توضیح بدیدبا تشکر ویرایش شده بهمن 91 توسط fazel graphic لینک به ارسال
webafra 60 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 (ویرایش شده) با سلام خدمت دوستان و اساتید و عذر خواهی از استارتر تاپیک بابت بروزرسانی .منم یه همچین مشکلی دارم و میخواستم یه چنین فرمتی "امروز: دوشنبه 29 بهمن 1391 - 17 Feb 2013" رو برای تاریخم در نظر بگیرم ، آیا امکانش هست که راهنماییم کنید ؟متشکرم . ویرایش شده بهمن 91 توسط dodgy لینک به ارسال
omid0098i 2536 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلامامروز : <?php echo jdate ('l, j F , Y') ; ?> - <?php echo date ('l, j F , Y') ; ?> 3 لینک به ارسال
mamalyj 1 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 با این کد باید چیکار کنم ؟لطفا توضیح بدیدبا تشکربه offset نیازی نیست. کافیه خط 32 فایل GDate.php عدد 355 رو به 354 تغییر بدین. 1 لینک به ارسال
!Mojtaba 980 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 فایل زیر را در پوشه پوسته قرار دهید و با دستور زیر در فایل functions.php آن را لود کنیدinclude("GDate.php");سپس به این شکل در پوسته استفاده کنید:<?php echo arabicDate('hj: l j F Y ',time()); ?>نمیودنم چرا من هر کدی به فایل فانکیشنم اضافه میکنم سایت خراب میشه !! چزا !؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 نمیودنم چرا من هر کدی به فایل فانکیشنم اضافه میکنم سایت خراب میشه !! چزا !؟چند حالت داره:نمیدونید کد چه کار انجام میدهیا انکدینگ فایل به هم میریزهیا بستن شرطها یا بلاکها را رعایت نمیشهیا باز و بسته <?php ?> 3 لینک به ارسال
smp68 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 (ویرایش شده) این کد یک مشکلی داره اونم اینکه یک روز از تاریخ اصلی جلو ترهو برای حل آن باید خط 32 فایل GDate.php عدد 355 رو به 354 تغییر داد ویرایش شده اردیبهشت 92 توسط smp68 1 لینک به ارسال
fantome0 40 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 من یه مشکل دارم و اون اینه که این فایل GDate.php رو میزارم مشکل پیش میاد تو کنترل پنل سایت و این ارور رو میده:Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/zoobinoc/public_html/wp-content/themes/lala/GDate.php:1) in /home/zoobinosite/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 876 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 فایلش رو باز کنید و بصورت Unicode without signature ذخیره کنید 2 لینک به ارسال
zohreh-z 0 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام این فایل فقط تاریخ روز رو میده برای اینکه تاریخ کامنت ها درست بشه راه حلی ندارید؟ یا مثلا نمایش تاریخ پست ها؟ لینک به ارسال
100chi 1 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلامچطور میشه اعدادش رو به فارسی نشون داد؟برا من اینجوریه : امروز جمعه, ۳۱ مرداد , ۱۳۹۳ برابر با 26 شوال 1435 لینک به ارسال
Mavenium 105 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 در در ۱۳۹۱/۱۱/۱ ه.ش. at 19:01، Parsa گفته است : فایل زیر را در پوشه پوسته قرار دهید و با دستور زیر در فایل functions.php آن را لود کنید include("GDate.php"); سپس به این شکل در پوسته استفاده کنید: <?php echo arabicDate('hj: l j F Y ',time()); ?> GDate.rar سلام وقت بخیر تابع میلادی بر میگردونه، راه حل ؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری