saeed313

تغییر فونت سایت با دامنه دوم

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من دوتا دامنه روی سایتم هست وقتی با دامنه اول سایت را باز میکنم فونت دلخواه خودم هست ولی وقتی با دامنه دوم وارد میشم فونت تغییر میکنه

علتش چیه؟باید چکار کنم تا با دامنه دوم،همون فونت دامنه اول نمایش بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. این کار رو نکنید بهتره، برای سئوی سایت خیلی بده که یه محتوا رو از طریق 2 تا دامنه لود کنید. کاری که باید بکنید اینه که دامنه دوم رو با htaccess ریدایرکت کنید به دامنه اول.

اما اگر می خواید انجامش بدید این کد رو ویرایش کنید و بزارید توی فایل کانفیگ وردپرس wp-config.php :

define('WP_SITEURL', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . '/path/to/wordpress');
define('WP_HOME', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . '/path/to/wordpress');

 

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درسته میفرمایید

چون دامنه اول با پسوند کام بود وبه دلیل رشد دلار قیمتش بالا رفته مجبور شدم بیام بسوی ایرنیک

چند وقت دیگه دامنه اول منقضی میشه و فقط سایت با دامنه دوم  آی آر قابل رویت خواهد بود

ضمنا تو کد پایین تو خط اول ادرس دامنه اول و تو خط دوم  آدرس دامنه دوم باید بنویسم درسته؟

define('WP_SITEURL', 'http://دامنه اول' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . '/path/to/wordpress');
define('WP_HOME', 'http://دامنه دوم' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . '/path/to/wordpress');

 

ویرایش شده در توسط saeed313
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه اون تیکه رو اصلا دست نزنید منظورم از ویرایش، ویرایش قسمت دومش بود که نوشته  path to wordpress

کار این دو خط این هست که اون چیزی که توی دیتابیس به عنوان دامنه وردپرس ثبت شده رو تغییر میده به هرچیزی که بازدیدکننده وارد کرده.

حالا دامنه اول رو بزنن همه لینک ها خودکار میشه دامنه اول و اگر دامنه دوم رو بزنن به همین صورت.

موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 14 دقیقه قبل، فرحان گفته است :

نه اون تیکه رو اصلا دست نزنید منظورم از ویرایش ویرایش قسمت دومش بود که نوشته path to wordpress

ببخشید مطلب را نگرفتم

یعنی بجای path to wordpress (مسیر به وردپرس)  ادرس سایت وارد کنم؟

اگر منظور اینه ادرس دادم ولی تغییر نمی کنه

 

ویرایش شده در توسط saeed313
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون تیکه ینی اگر مثلا وردپرس رو توی پوشه خاصی ریختین باید به صورت مثلا

/wp

واردش کنید! اگر وردپرس توی ریشه هاست هست ینی وارد public_html که میشید وردپرس توی همین پوشه ریخته شده که کلا باید خالی بگذارید اون قسمت رو و اگر هنوز مشکل داشت فقط یک اسلش / بگذارید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره تو ریشه هاست هست

به  سه روش زیر در آخر فایل کانفیگ امتحان کردم جواب نمیده!!؟؟

define('WP_SITEURL', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . '');
define('WP_HOME', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . '');
define('WP_SITEURL', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . '/');
define('WP_HOME', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . '/');
define('WP_SITEURL', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] .);
define('WP_HOME', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . );

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir2qi
      با سلام
      دوستان من میخواستم بعد از عوض کردن زبان در سایت فونت سایت هم عوض بشه . مثلا زبان فارسی با فونت ایران سنس و انگلیسی با یه فونت دیگه باشه  در ضمن از افزونه  wpml  استفاده کردم . توضیح دیگه اینکه سایت فروشگاهی هست و امکان بردن زبان دوم به زیردامنه نیست.
      خیلی فوری احتیاج به کمک دارم .ممنون
    • توسط mohsenmorai
      سلام میخواستم یک دامنه ثبت کنم که قبلا سایت بوده و باsite:نام سایت 
      چک کردم تعداد ۳۵۰تا ایندکس داره خواستم ببینم مناسب هست برام یا راهی هس که تمام ایندکس ها بدون بازگشت حذف بشه 
    • توسط sndroid
      سلام
      من یه سایت دو زبانه فارسی و انگلیسی دارم که میخوام برای هر زبان یک فونت خاص داشته باشم برای همین اومدم برای فونت فارسی در پوشه فونت؛ فونت وزیر را اضافه کردم و کدهای مربوط به فونت را در فایل style.css ریختم که کدش رو در زیر گذاشتم و برای تغییر فونت در هر زبان هم کد زیر رو به additional css قالبم اضافه کردم.
      اما مشکل اینجاست فونت فارسی در فایرفکس و اینترنت اکسپلور عوض میشه ولی داخل کروم عوض نمیشه؟ لطفاً راهنمایی کنید که مشکلم از کجاست. لطفاً کامل توضیح بدید چون من تازه کارم و خیلی وارد نیستم با تشکر.
      این کد رو آخر فایل htaccess گذاشتم
      # BEGIN REQUIRED FOR WEBFONTS AddType font/ttf .ttf AddType font/eot .eot AddType font/otf .otf AddType font/woff .woff <FilesMatch "\.(ttf|otf|eot|woff)$"> <IfModule mod_headers.c> Header set Access-Control-Allow-Origin "*" </IfModule> </FilesMatch> # END REQUIRED FOR WEBFONTS این کد رو در style گذاشتم:
      @font-face { font-family: 'Vazir'; src: url('fonts/Vazir.eot'); src: url('fonts/Vazir.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('fonts/Vazir.woff2') format('woff2'), url('fonts/Vazir.woff') format('woff'), url('fonts/Vazir.ttf') format('truetype'); font-weight: normal; } این کد رو هم به قسمت به add css قالب
      .module.right:lang(en), .module-group.right:lang(en) { float:right; font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } .module.right:lang(fa), .module-group.right:lang(fa) { float:right; font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; } div:lang(en) { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } div:lang(fa) { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; font-weight:lighter ; line-height:25px; margin-bottom:10px; } input:lang(en) { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; direction:ltr; } input:lang(fa-IR) { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; direction:rtl; } .nav-container:lang(en) { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } .nav-container:lang(fa-IR) { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; } p:lang(en) { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } p:lang(fa) { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; font-weight:lighter ; line-height:40px; margin-bottom:20px; } .grve-testimonial-content:lang(en) { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } .grve-testimonial-content:lang(fa) { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; } a:lang(en) { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } a:lang(fa) { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; } h3:lang(en),h2:lang(en),h1:lang(en),h4:lang(en),h5:lang(en),h6:lang(en),h7:lang(en) { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } h3:lang(fa), h2:lang(fa),h1:lang(fa), h4:lang(fa),h5:lang(fa), h6:lang(fa),h7:lang(fa) { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; } h1:lang(en), .grve-h1:lang(en), #grve-theme-wrapper:lang(en) .grve-modal:lang(en) .grve-search:lang(en) input[type='text']:lang(en), .grve-dropcap:lang(en) span:lang(en), p.grve-dropcap:lang(en):first-letter { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } h1:lang(fa), .grve-h1:lang(fa), #grve-theme-wrapper:lang(fa) .grve-modal:lang(fa) .grve-search:lang(fa) input[type='text']:lang(fa), .grve-dropcap:lang(fa) span:lang(fa), p.grve-dropcap:lang(fa):first-letter { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; } .showcase-single :lang(en) .zoom-line:lang(en) .zoom-line-caption-inner:lang(en) .zoom-line-title-inner:lang(en) { letter-spacing: 0px !important; } .showcase-single :lang(fa) .zoom-line:lang(fa) .zoom-line-caption-inner:lang(fa) .zoom-line-title-inner:lang(fa) { letter-spacing: 0px !important; } body:lang(en) { letter-spacing: 0px !important; } body:lang(fa) { letter-spacing: 0px !important; } span:lang(en) { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } span:lang(fa) { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; font-weight: bold ; }  
    • توسط t-51
      با سلام خدمت شما. 
      بنده مالک سایت www.killer-gamers.ir هستم که چند قسمت روی آن اد کردم مانند گالری عکس و موسیقی و فیلم. 
      البته بجز گالری عکس چیز دیگه ای اضافه نکردم هنوز به پوسته و لینک مستقیم کردم از سایت. 
      آدرس گالری به www.killer-gamers.ir/gallery هست 
      تو گوگل فقد سایت اصلی رو ثبت کردم و به این لینک گالری خطا میده و در واقع اونو تو نتایج نشون نمی ده و هر وقت میخواهم اضافه کنم با این پاسخ رو به رو میشم امکان ثبت وجود ندارد یا آدرس وارده نامعتبر! 
      کسی میدونه باس چه کار کنم؟ 
      آیا باید ثبت کنم یا لازم نیست؟ در ضمن بگم گالری توی یک پوشه نصب هست و یک داشبورد خاص خودشو داره! 
      آیا کار خاصی هست بایدانجام بدم؟ 
    • توسط kar1591
      با سلام
      آدرس سایت ما http://hojjatco.com هست 
      ولی وقتی میزنی و سایت بالا میاد http://hojjatco.com/?v=4f74d343f26b 
      یه حروفی رو به آخر آدرس اضافه میکنه
      چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟