Ali Brm

وجود استایلهای زیاد در سربرگ مشکل ساز است؟

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

استفاده از internal Styleهای زیاد (استایل‌های در head) و کلاس بندی زیاد در سئو سایت، خوده سایت و سرعت سایت تاثیر گذاره؟

مثلا به جای اینکه المان‌های تکراری با یک کلاس مشخص رو گروهی استایل بدیم، بیایم و دونه دونه برای هر المان کلاس و آدی بدیم و به صورت جداگانه استایل بدیم. البته میدونم این کار  درست نیست ولی میخواستم بدونم کجا رو دچار مشکل میکنه.

سرعت سایت؟

سئو؟

یا جای دیگه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 ساعت قبل، Ali Brm گفته است :

سلام دوستان

استفاده از internal Styleهای زیاد (استایل‌های در head) و کلاس بندی زیاد در سئو سایت، خوده سایت و سرعت سایت تاثیر گذاره؟

مثلا به جای اینکه المان‌های تکراری با یک کلاس مشخص رو گروهی استایل بدیم، بیایم و دونه دونه برای هر المان کلاس و آدی بدیم و به صورت جداگانه استایل بدیم. البته میدونم این کار  درست نیست ولی میخواستم بدونم کجا رو دچار مشکل میکنه.

سرعت سایت؟

سئو؟

یا جای دیگه؟

سلام . بر فرض مثال شما بیست المان دارید که با ی کلاس می تونید بهش استایل بدید و مثلا به 4 خط استایل اوکی میشن . حال اگه بخواید برای هر المان استایل جدا تعریف کنید یک چیزی حدودد صد خط استایل نیاز هست که این خود سر بار محسوب میشه . سایتی که سرعتش بالا باشه طبیعتا .... . همین خود شما سایتی که بیشتر از چند ثانیه طول بکشه ایا منتظر میمونید یا سایت می بندید ؟؟ و به همین صورت کاربراشو از دست میده و  همچنین ریت گوگل و ....

پس بسیار اشتباست .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Sajad_IRANI
      سلام. در قالب استور کامرس گزینه های قشنگی وجود داره که با حرکت علامت موس روی محصولات گزینه های علاقه مندی، مشاهده سریع، مقایسه و افزودن به سبد خرید (mouse over) نمایش داده میشن. میخواستم بپرسم چطری میشه این گزینه ها رو روی سایتم ایجاد کنم.
      آدرس سایت من:https://pegahproto.ir
      آدرس قالب استور کامرس: https://hamyarwp.com/preview/storecommerce/
      نمونه عکسشو بارگذاری کردم/ ممنون...

    • توسط noorian
      سلام دوستان
      من درحال طراحی یک افزونه هستم ، و افزونه با فایل استایل با پسوند css سازگار نیست (style.css) پس مجبور شدم فایل استایل رو با پسوند php ایجاد کرده و در فایل اصلی افزونه فراخوانی کنم (include style.php)
       
      اما وقتی افزونه رو نصب میکنم ارور زیر رو میده :
      این افزونه 2405 حرف از خروجی غیرمنتظره در طول فعال‌سازی تولید کرد. اگر پیام اخطار “headers already sent” ، مشکلات مربوط به خوراک‌های پیوند یا مسائل دیگر را دریافت کردید، این افزونه را غیرفعال یا حذف کنید.
      چطوری این مشکل رو رفع کنم؟

    • توسط amir5250
      با عرض سلام
      دوستان من قالب kahuna رو از مخزن وردپرس دانلود کردم و استایل هاش رو توی سیستمم تغییر دادم و با استفاده از localhost تغییرات رو چک میکردم و مشکلی نداشتن، اما حالا که قالب رو روی وردپرس نصب کردم قالب مثل روز اولش شده و استایل هایی که بهش دادم رو نمی خونه. من استایل جدیدی هم بهش اضافه نکردم فقط همون استایل های قبلی رو ویرایش کردم،آخه مگه غیر از style.css و rtl.css راه دیگه ای برای استایل دهی هست؟ جالب اینجاست با اینکه اسکرین شات رو هم عوض میکنم ولی اسکرین شات اولیه خودش رو نمایش میده...کسی میدونه باید چیکار کنم؟
      در ضمن از ویرایشگر وردپرس هم که استفاده میکنم همه تغیراتی که به استایل ها دادم هستشون 
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      تغییراتی که روی فایل style.css انجام میدم اعمال نمیشود. فایل style.cssای که در فولدر روت قالبم قرار داره رو هر کلاسی که اضافه میکنم و بعد ذخیره میکنم توی سایتم نمی‌بینم.
      اتفاق جالب اینه که یک بار این فایل رو کامل خالی کردم و ذخیره کردمش، کش مروگر رو هم پاک کردم، از کلیدهای ctrl + f5 هم استفاده کردم ولی هیچ تغییری توی سایت ندیدم.
      دلیلش چیه؟ پس چه جوری میشه استایل ها رو به مطالب و سایت اضافه کرد؟
    • توسط smm1378
      سلام دوستان.در جدول زیر همونطور که میبینید بخش های سمت راست فضای بیشتری نسبت به بخش سمت چپ دارند. من میخوام دقیقا برعکس شود.یعنی سمت راست فضای کمتری نسبت به چپ داشته باشه.

      این هم استایل های جدول :
      .tbl-info-sb{ width:100%; padding:1px; background:#fff color:#fff; font:13px B Yekan; color:#fff; direction:rtl; margin-bottom:5px; } .tbl-info-sb tr{ background:#95a5a6; } .tbl-info-sb tr:hover{ background:#95a5a6; transition: 1200ms linear; } .tbl-info-sb tr td{ padding:8px; } .tbl-info-title-sb{ width:100%; padding:8px 0px; text-align:center; background:#7f8c8d; color:#fff; font:13px B Yekan; margin-top:1px; } .tbl-info-sb td:hover{ background:#1abc9c; transition: 50ms linear; } } این هم کد نمایش جدول :
      <div class="tbl-info-title-sb">مشخصات فیلم</div> <table class="tbl-info-sb"> <tr><td>نام فیلم</td><td>سش</td></tr><tr><td>ژانر</td><td>شس</td></tr><tr><td>سال انتشار</td><td>شس</td></tr><tr><td>زمان فیلم</td><td>سش</td></tr><tr><td>حجم</td><td>سش</td></tr><tr><td>کیفیت</td><td>سش</td></tr><tr><td>امتیاز</td><td>شس</td></tr><tr><td>زبان</td><td>شس</td></tr><tr><td>فایل زیرنویس</td><td>سش</td></tr></table>