the-master 26 ارسال شده در مهر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 با عرض سلام خدمت تمامی اساتید بنده افزونه fv player رو برای پخش ویدیو هام نصب کردم و گزینه داره برای ایجاد ویدیو سایت مپ و به خوبی کار می کنه اما الان مشکل اینجاست گوگل سرچ کنسول به فرمت تاریخ گیر داده و ارور invalid date داده تاریخ به این صورت ثبت شده 1397-06-12 00:45 که به صورت شمسی هست و متاسفانه گوگل فقط تاریخ میلادی رو قبول می کنه ،من افزونه جلالی برای تاریخ شمسی استفاده می کنم.راهی وجود داره که تاریخ پست هام به صورت میلادی در بیاد اما بقیه قسمت ها به صورت شمسی باشه یا اصلا امکانش هست که قسمت pub date (تاریخ انتشار) از قسمت ویدیو سایت مپ حذف بشه / با تشکر لینک به ارسال
the-master 26 ارسال شده در مهر 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 اساتید کسی راهکاری نداره؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 سلام از چه افزونه شمسی سازی استفاده می کنید و آدرس افزونه پلیر رو هم بفرستید اینجا تا بررسی کنیم لینک به ارسال
the-master 26 ارسال شده در مهر 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 دوست عزیز الان با ابزار تست schema گوگل تست کردم می بینم کلا با تاریخ ها مشکل داره (عکس رو خدمتت پیوست کردم) از افزونه جلالی استفاده می کنم پلیر وردپرس هم در مخزن وردپرس موجوده: https://fa.wordpress.org/plugins/fv-wordpress-flowplayer لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 خب مشکل این هست که اون افزونه از تابعی استفاده میکنه که جلالی داره اون رو توی خروجی فارسی میکنه باید با یکسری شرط وشروط درستش کرد ما چون با جلالی خیلی وقته زیاد کار نکردم نمیتونم خیلی کمکتون کنم 1 لینک به ارسال
the-master 26 ارسال شده در مهر 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 در در 10/15/2018 at 09:45، Morteza گفته است : خب مشکل این هست که اون افزونه از تابعی استفاده میکنه که جلالی داره اون رو توی خروجی فارسی میکنه باید با یکسری شرط وشروط درستش کرد ما چون با جلالی خیلی وقته زیاد کار نکردم نمیتونم خیلی کمکتون کنم خب اگر تابعی از دیگر افزونه های شمسی ساز دارید ممنون می شم راهنمایی کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری