نگار صادقی 1025 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 سلام وقت بخیر. دوستان کمیته فیلترینگ ایمیل داده که چندتا از صفحاتمون رو پاک کنیم و ماهم پاک کردیم. حالا لینک این مطالب توی بسیاری از مطالب سایتمون وجوود داره چجوری میشه این لینک ها رو حذف یا به لینک هایی دیگه جایگزین کنم؟ با استفاده از افزونه های مختلف که لینک های قدیمی رو به لینک جدید جایگزین میکنه انجام دادم ولی چون url ها فارسی هست url های فارسی رو نمیشناسه. باید چیکار کنم؟ لینک به ارسال
محسن عواطفی 121 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، نگار صادقی گفته است : سلام وقت بخیر. دوستان کمیته فیلترینگ ایمیل داده که چندتا از صفحاتمون رو پاک کنیم و ماهم پاک کردیم. حالا لینک این مطالب توی بسیاری از مطالب سایتمون وجوود داره چجوری میشه این لینک ها رو حذف یا به لینک هایی دیگه جایگزین کنم؟ با استفاده از افزونه های مختلف که لینک های قدیمی رو به لینک جدید جایگزین میکنه انجام دادم ولی چون url ها فارسی هست url های فارسی رو نمیشناسه. باید چیکار کنم؟ سلام از افزونه بروکن لینک چکر ( پیوندهای شکسته ) استفاده کنید، به احتمال قریب به یقین مشکلتون حل بشه... ویرایش شده شهریور 97 توسط پویه 2 لینک به ارسال
نگار صادقی 1025 ارسال شده در شهریور 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 (ویرایش شده) در 9 دقیقه قبل، پویه گفته است : سلام از افزونه بروکن لینک چکر ( پیوندهای شکسته ) استفاده کنید، به احتمال قریب به یقین مشکلتون حل بشه... این افزونه هم چون چند ماه بعد از ساخت سایت نصبش کردیم همه لینکها رو توی دیتابیس سیو نکرده واسه همین نمایش نمیده. لطفا پینشهاد دیگه ای بدید ویرایش شده شهریور 97 توسط نگار صادقی لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 در 1 ساعت قبل، نگار صادقی گفته است : این افزونه هم چون چند ماه بعد از ساخت سایت نصبش کردیم همه لینکها رو توی دیتابیس سیو نکرده واسه همین نمایش نمیده. لطفا پینشهاد دیگه ای بدید کش افزونه رو خالی کنید تا دوباره لینک همه پستارو پیدا کنه 4 لینک به ارسال
نگار صادقی 1025 ارسال شده در شهریور 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 واااااای دستت درد نکنه راهنمایی عااااااااااااااااااااااااااااالی بود. البته با خالی کردن کش هنوز لینکا رو نشون نمیداد ولی با سرچ کردن توی پیوندها میشه پیوند رو پیدا کرد و از کل مطالب لغو کرد. لینک به ارسال
naaaghme 0 ارسال شده در مهر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 من از چکر هم استفاده کردم مشکلم حل نشد راه حل دیگه ای هست؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 سلام مشکلتون رو کامل توضیح بدید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری