نگار صادقی 1025 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 (ویرایش شده) سلام وقت بخیر دوستان من چهار ماه پیش افزونه parsi Date رو نصب کردم و گزینه «تبدیل خودکار حروف «ي» و «ك» عربی به «ی» و «ک» رو زدم و همه حروف عربی که توی url مطالب قدیمی بوده رو به فارسی تبدیل کرده و توی گوگل ارور 404 داده و بعد از ایندکس حذف شدن!! صفحات زیادی که رتبه اول رو توی نتایج گوگل داشته از بین رفتن کلی بازدید سایت کم شده و برنامه نویس این افزونه به اینجاش فکر نکرده که بعداز تبدیل این حروف یه کاری کنی که ریدایرکتی چیزی بعد از تغییر صورت بگیره که ارور 404 داده نشهو خواهشا یه نفر یه کدی چیزی بده که بشه حرف «ي» و با «ی» تفاوت قائل نشه و صفحات قدیمی که توی گوگل ایندکس شده از دست نرن ویرایش شده شهریور 97 توسط نگار صادقی لینک به ارسال
محسن عواطفی 121 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 در ۱ ساعت قبل، نگار صادقی گفته است : سلام وقت بخیر دوستان من چهار ماه پیش افزونه parsi Date رو نصب کردم و گزینه «تبدیل خودکار حروف «ي» و «ك» عربی به «ی» و «ک» رو زدم و همه حروف عربی که توی url مطالب قدیمی بوده رو به فارسی تبدیل کرده و توی گوگل ارور 404 داده و بعد از ایندکس حذف شدن!! صفحات زیادی که رتبه اول رو توی نتایج گوگل داشته از بین رفتن کلی بازدید سایت کم شده و برنامه نویس این افزونه به اینجاش فکر نکرده که بعداز تبدیل این حروف یه کاری کنی که ریدایرکتی چیزی بعد از تغییر صورت بگیره که ارور 404 داده نشهو خواهشا یه نفر یه کدی چیزی بده که بشه حرف «ي» و با «ی» تفاوت قائل نشه و صفحات قدیمی که توی گوگل ایندکس شده از دست نرن سلام من اینطور مشکلی داشتم و از طریق تنظیمات افزونه رفعش کردم، اما خب الان مدت هاست که این افزونه رو به خاطر مشکلات متعددش حذف کردم، در مرحله اول به شما پیشنهاد میکنم که از این افزونه استفاده نکنید، شاید مشکلتون درست شه و اگه هم میخواید استفاده کنید از طریق تنظیمات افزونه مشکلتون رو حل کنید... لینک به ارسال
بهنام مرادی 19 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 همچین موردی رو ندیدم ولی از wp-jalaji فکر نمیکنم همچین مشکلاتی داشته باشه لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 در 3 ساعت قبل، نگار صادقی گفته است : سلام وقت بخیر دوستان من چهار ماه پیش افزونه parsi Date رو نصب کردم و گزینه «تبدیل خودکار حروف «ي» و «ك» عربی به «ی» و «ک» رو زدم و همه حروف عربی که توی url مطالب قدیمی بوده رو به فارسی تبدیل کرده و توی گوگل ارور 404 داده و بعد از ایندکس حذف شدن!! صفحات زیادی که رتبه اول رو توی نتایج گوگل داشته از بین رفتن کلی بازدید سایت کم شده و برنامه نویس این افزونه به اینجاش فکر نکرده که بعداز تبدیل این حروف یه کاری کنی که ریدایرکتی چیزی بعد از تغییر صورت بگیره که ارور 404 داده نشهو خواهشا یه نفر یه کدی چیزی بده که بشه حرف «ي» و با «ی» تفاوت قائل نشه و صفحات قدیمی که توی گوگل ایندکس شده از دست نرن سلام متاسفانه کار گروهی که روی افزونه چند سال قبل انجام شد، باعث شد مشکلات عجیبی ایجاد بشن و بعد سه سال ما همچنان داریم روی رفع این مشکلات کار می کنیم! فایل fixes-misc رو از مسیر includes درپوشه افزونه باز کنیدف خط 16 که کدزیر هست: add_filter('pre_get_document_title', 'fixnumber', 1000); // WP 4.4+ و خط 50 که کد زیر هست: add_filter('pre_get_document_title', 'fixarabic', 1000); // WP 4.4+ هست رو کامنت کنید، مجدد پیوند یکتا رو ذخیره کنید تا این فیلتر از آدرسها برداشته بشه. تست کنید خبرش رو بدید. 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 در 2 ساعت قبل، پویه گفته است : سلام من اینطور مشکلی داشتم و از طریق تنظیمات افزونه رفعش کردم، اما خب الان مدت هاست که این افزونه رو به خاطر مشکلات متعددش حذف کردم، در مرحله اول به شما پیشنهاد میکنم که از این افزونه استفاده نکنید، شاید مشکلتون درست شه و اگه هم میخواید استفاده کنید از طریق تنظیمات افزونه مشکلتون رو حل کنید... متاسفانه دلیل اکثر مشکلا همون چیی هست که بالاتر گفتم. نسخه جدید با کلی تغییرات و اصلاحات سه ال هست در حال کار هستیم. در گیت هاب بصورت عمومی در دسترس هست. 2 لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 با روش دوستمون @mehran-be مشکل حل نشد؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری