Mobotoos 0 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 من میخام در برگه تسویه حساب تیک گزینه پذیرفتن قوانین و مقررات نباشه از کجا میتونم غیر فعالش کنم لینک به ارسال
Mirrajabi 455 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 در در 8/27/2018 at 16:44، Mobotoos گفته است : من میخام در برگه تسویه حساب تیک گزینه پذیرفتن قوانین و مقررات نباشه از کجا میتونم غیر فعالش کنم سلام از چه افزونه ی استفاده می کنید ؟؟ اگر از وکامرس استفاده می کنید ودر قسمت پیکرندی رو تب پیشرفته کلیک کنید و در قسمت شرایط و ضوابط برگی انتخاب نکنید دیگه تیک پذیرفتن نمیاد واستون . 1 1 2 لینک به ارسال
Mobotoos 0 ارسال شده در شهریور 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 در در 8/28/2018 at 19:50، Mirrajabi گفته است : سلام از چه افزونه ی استفاده می کنید ؟؟ اگر از وکامرس استفاده می کنید ودر قسمت پیکرندی رو تب پیشرفته کلیک کنید و در قسمت شرایط و ضوابط برگی انتخاب نکنید دیگه تیک پذیرفتن نمیاد واستون . ممنون مشکلم حل شد لینک به ارسال
alirezaraziei 0 ارسال شده در مهر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 دوستان سلام، من نمی خواهم برگه نمایش داده نشود، بلکه می خواهم تیک مربوطه از قبل و به صورت دیفالت خورده باشد. و نیازی به زدن تیک توسط مشتری نباشد، ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید. سپاس لینک به ارسال
alirezaraziei 0 ارسال شده در مهر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 دوستان سلام، من نمی خواهم شرایط و مقرارت کلا نمایش داده نشود، بلکه می خواهم باشد اما تیک مربوطه از قبل و به صورت دیفالت خورده باشد. و نیازی به زدن تیک توسط مشتری نباشد، ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید. لینک به ارسال
paneka05 0 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 قوانین و مقررات در برگه تسویه حساب ، چطور متنش رو تغییر بدم ؟ لینک به ارسال
HAMRAH 467 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 در 6 ساعت قبل، paneka05 گفته است : قوانین و مقررات در برگه تسویه حساب ، چطور متنش رو تغییر بدم ؟ سلام و خوش آمدید بفرمایید از ووکامرس استفاده می کنید یا EDD؟ در ووکامرس میتونید از قبل یک برگه ایجاد کنید و متن دلخواه رو بنویسید بعد در قسمت پیکربندی ووکامرس > تب پیشرفته > منوی راه اندازی برگه > شرایط و ضوابط اینجا اون برگه ای ایجاد کردین رو بهش اختصاص بدین البته بهتر بود یک تاپیک جدید ایجاد کنید، چون هم تاپیک قدیمی هست و هم مشکل و عنوان تاپیک مناسب پرسش شما نیست انشاله دوستان اصلاح میکنن 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری