rahmani.id.ir 0 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 سلام با افزونه فونت ماندگار فونت بخشهای مختلف رو تغییر دادم اما هر کاری کردم فونت منو تغییر نکرد. لطفا راهنمایی بفرمایید لینک به ارسال
محسن عواطفی 121 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 در 5 ساعت قبل، rahmani.id.ir گفته است : سلام با افزونه فونت ماندگار فونت بخشهای مختلف رو تغییر دادم اما هر کاری کردم فونت منو تغییر نکرد. لطفا راهنمایی بفرمایید سلام طبق چیزی که من از سایت http://rahmani.id.ir دیدم هیچ فونتی روی این صفحه نصب نشده... در ضمن من پیشنهاد میکنم از افزونه Font Organizer که کاملا رایگان هم هست استفاده کنید، من خودم در سایتم ( poyeh.com ) از این استفاده کردم و با استفاده از اون چندین فونت مختلف اعم از فونت ایران سنس برای بدنه ، ایران سنس دست نویس برای اشعار و نقل قول ها ، ایران یکان برای زیر عنوان ها ، بهداد برای حدیث ها و وزیر برای متون عربی استفاده کردم و هیچ مشکلی چه از لحاظ امنیتی و چه از لحاظ سئو و سرعت سایت مشاهده نکردم. میتونید خودتون در سایت من این افزونه رو بررسی کنید... لینک به ارسال
shahabrasekh 0 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 افزونه font organizer بخاطر مسائل امنیتی از وردپرس حذف شده. آیا پیشنهاد دیگری دارید؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری