mohandesarsalan 0 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 با سلام خدمت دوستان من میخواستم دکمه های گزینه های محصولم که مستطیل شکل هستند را تغییر دهم و لبه های آن هارا کمی گرد کنم میشه لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به ارسال
miladalizadeh 257 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 در 27 دقیقه قبل، mohandesarsalan گفته است : با سلام خدمت دوستان من میخواستم دکمه های گزینه های محصولم که مستطیل شکل هستند را تغییر دهم و لبه های آن هارا کمی گرد کنم میشه لطفا راهنمایی کنید وقت بخیر میتونین از border-radius استفاده کنید و هر چقدر که میخواین دورشو گرد کنین اگرم کد نویسی بلد نیستین ادرس سایت و قسمتی ک میخواین تغیر کنه رو بفرستین تا کدو مسیر قرار گیریشو خدمتتون ارسال کنم موفق باشید نقل قول لینک به ارسال
mohandesarsalan 0 ارسال شده در شهریور 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 ممنون از راهنمایی odibo.ir لباس هامون گزینه هایی مثل رنگ و سایز داره میخوام اینا لبه هاشون گرد بشه نقل قول لینک به ارسال
miladalizadeh 257 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 در 48 دقیقه قبل، mohandesarsalan گفته است : ممنون از راهنمایی odibo.ir لباس هامون گزینه هایی مثل رنگ و سایز داره میخوام اینا لبه هاشون گرد بشه درود متوجه نشدم کدوم بخشو می فرمایید لینک اون صفحه رو ارسال کنین در ضمن هدر سایتتون به هم خورده بود اونم درستش کنین موفق باشید نقل قول لینک به ارسال
mohandesarsalan 0 ارسال شده در شهریور 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 ممنونم به طور مثال این محصول : http://odibo.ir/product/شومیز-زیردکمه-دار-دخترانه-یقه-گل-دار-beneton/ پایین توضیح یه قسمتی هست که مشتری میتونه رنگ و سایز را اتنخاب کنه من میخوام این مستطیل که رنگ ها و سایزها داخلش نوشته شده لبه گرد داشته باشه نقل قول لینک به ارسال
mohandesarsalan 0 ارسال شده در شهریور 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 دوستان کسی میتونه کمک کنه؟ لطفاااااا نقل قول لینک به ارسال
Ghasemi 85 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 سلام ، این کدو امتحان کنید td.value .sw-custom-variation .sw-radio-variation span::after { border-radius: 30px; } نقل قول لینک به ارسال
mohandesarsalan 0 ارسال شده در شهریور 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 این کد را باید داخل کدوم فایل بزارم؟ نقل قول لینک به ارسال
Ghasemi 85 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 فایل css قالبتون نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .