saeedsaeed 19 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 سلام وقتی بازدید سایت من زیاد میشه توی وبگذر یک صفحه نشون میده مثلا بازدید من رفته بالای هزار--- ۲۲ بار این اتفاق افتاده بوداین Nothing found for Page 2 همینطور برای صفحه ۳ اولا که بازدیدم ۵۰۰ تا بود ۲ تا ۳ بار نشون میداد حالا وقتی بازدید میره بالا هزار حداقل 20 رو این اتفاق میافته نمیدونم مشکل از کجا هست لینک به ارسال
arman100000 1264 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 من دوبار متن رو خوندم اصن نفهميدم چي شده :ديالان مشكل شما دقيقا چيه ؟! لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 (ویرایش شده) وقتی بازدید سایتم زیاد میشه موقعی که میخواهند بروند صفحه دو و ... این پیام رو میده Nothing found for Page 2 وقتی بازدید بیشتر از ۱۰۰۰ میشه تقریبا 20 بار در روز این اتفاق میفته ویرایش شده دی 91 توسط saeedsaeed لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 شاید از سرور مشکل ایجاد میشه. 2 لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 نمیدونم چون سرور سایت هم برای یک سایت عکس بود نخواستم ادامه بدم اوردمش برای این سایت جدید لینک به ارسال
Vahid 863 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 احتمال زیاد از سرور هست، میشه مشخصات سرورتون رو بدونم؟ لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 هاست یک گیگ از میهن وب هاست لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 اگر به تعداد بازدید مربوط بشه می تونه از ترافیک سایت باشه بعضی از سرورها برای بازدید همزمان محدودیت هایی را به کاربران اعلام می کنند و بعضی بدون اعلام این محدودیتها را اعمال می کنند ولی در کل بعید می دانم یک سرور عمومی معمولی و متوسط قادر بشاد یک صفحه را در 50 آدرس به طور همزمان لود کندمعمولا برایب بازدید های بالا بهتر است یا مدیریت بر مطالب را به گونه ای انجام بدهید که ترافیک بازدید به درستی بین ساعات شبانه روز تقسیم شود و یا به سراغ هاست های اختصاصی یا پنل های طلایی و ویژه برویددر ضمن در موردنمیدونم چون سرور سایت هم برای یک سایت عکس بود نخواستم ادامه بدم اوردمش برای این سایت جدیدتوجه داشته باشید معمولا یک سرور عمومی سرویس دهنده حداقل صد سایت است درنتیجه تغییر پنل همیشه مفهوم تغییر هاست را ندارد 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری