Amir. 1561 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 (ویرایش شده) برای مدیران سایتهای وردپرسی بعضاً سؤالاتی تحت عنوان کدام افزونه سرعت سایت من را پایین آورده است؟ کدام افزونه مصرف CPU هاست من را بالا برده است؟ پیش آمده است و وقتی راه حلی برای آن پیدا نمیشود باعث خستگی هم میشود. وقتی شما این سؤال از دیگر دوستان وردپرسی خود میپرسید اولین راه حلی که به شما پیشنهاد میدهند تست کردن افزونههاست ولی خب چک کردن افزونهها وقتی تعداد آنها بالا میرود کار راحتی نیست ،اگر شما از این مشکل رنج میبرید یا نه میخواهید سایت خودتان را چک کنید با ما همراه باشید .امروز با معرفی افزونه Plugin Performance Profiler که بیشتر به افزونه P3 معروف است و پیشنهاد اکثرهاست و شرکت میزبانی وب نیز هست چگونگی چک کردن سایتتان را بررسی میکنیم و البته با آزمایش آن بر روی سایتی با 43 افزونه نصب شده سعی میکنیم با بخش مختلف این افزونه وردپرس آشنایی پیدا کنیم. آموزش استفاده از افزونه وردپرس P3 Plugin Performance Profilerپس از نصب این افزونه از طریق P3 Plugin Performance Profiler به قسمت ابزارهای پیشخوان بروید و در آن جا گزینه Plugin Performance Profiler را در منوی اصلی مشاهده میکنید که برای دسترسی به محیط این افزونه باید بر روی آن کلیک کنید. حالا شما با گزینههایی روبرو هستید که برای شروع بر Start Scan کلیک کنید.از بین دو گزینه Auto و Manual من گزینه Auto را پیشنهاد میدهیم ، بعد از کلیک بر روی گزینه Auto Scan، چند دقیقه صبر کنید.پس از بارگذاری و تمام شدن Scan شما با یک نگاه کوتاه به گراف و آمار میتونید پلاگین های مشکل ساز را پیدا کنیدو البته از آمارهای دیگر هم با استفاده از گزینههای نوار ابزار بالای گراف میتوانید استفاده کنید.در این تست برای پی بردن به میزان خطای گزارش من دوبار اسکن انجام دادم که نتیجه را در عکس زیر مشاهده می کنید.همانطور که گفتم به دلیل ارائه گرافهای منظم شما نیاز به کار پیچیده ای ندارید و با خواندنشان به نتایج خوبی میرسید که حالا با یک نگاه کوتاه به این دو نتیجه پی میبریم که خطای گزارش آنقدر نیست که بخواهیم آن را در نظر بگیریم.پس از این دو اسکن و بررسی گرافها دو افزونه the Pretty Link Pro و Ajax Edit Comments دو افزونه ای بودن که حجم زیادی از زمان بارگذاری و فشار را به خود اختصاص داده بودند و اگر به گرافها هم دقت کنید این را به راحتی متوجه میشوید برای همین این دو افزونه را حذف و تست سوم را انجام دادم که نتایج آن را در عکس زیر مشاهده میکنید.فکر کنم در همان نگاه اول تفاوت را احساس کردید ولی یک بار دیگر با هم تغییرات را مرور میکنیم.زمان بارگذاری افزونهها از 0.551 به 0.272 ثانیه در هر بازدید رسید.MySQL (Database) Queries از 83 به 58 کاهش یافت.شاید در نگاه اول تغییرات زیادی در سرعت مشاهده نکنید ولی با این عملیات بار سنگینی را از روی منابع سروری خودتان برداشتهاید البته باید یادمان باشد که ممکن است افزونه ای که به عنوان افزونه تأثیر گذار مشخص شده است افزونهٔ حیاتی وب شما باشد آن زمان شما با یک دسته بندی افزونه های خیلی مهم که بودنشان مهم است و افزونههایی که بود و نبودشان تأثیری ندارد تصمیم میگیرید کدام را پاک کنید.در آخر فقط یک نکته دیگر در مورد افزونه میماند آن هم گزینه History ، در زمان هر تست از شما اسم آن تست را میخواهد که نتایج آن را برای شما ذخیره میکند که با این عمل شما میتوانید نتایج را با هم مقایسه کنید این افزونه یکی از بهترین افزونه های بررسی افزونهها است ، شاید به طور خیلی دقیق بررسی نکند ولی به نظر من در همین حد برای بررسی سایت کافی است چون شما تنها قصد پیدا کردن افزونه را دارید و بعد از آن حذف که در همین حد اطلاعات دقیق به شما میدهد.لینک افزونه در مخزن وردپرس : http://wordpress.org/extend/plugins/p3-profiler/منبع : tortak.com ویرایش شده دی 91 توسط Amir. 14 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 سلام چرا در آموزرش نگذاشتیدآموزنده بود 2 لینک به ارسال
iran 375 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 اگه لطف کنید عکس ها رو هم در خود انجمن آپلود کنید عالی می شهو یا مدیران عنوانی با انتقال عکس ها از سرور دیگر رو قرار بدن راحت تر هم می شهتشکر 2 لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 سلام چرا در آموزرش نگذاشتیدآموزنده بودآقا ایمان اصلا یادم نبود .اگه لطف کنید عکس ها رو هم در خود انجمن آپلود کنید عالی می شهو یا مدیران عنوانی با انتقال عکس ها از سرور دیگر رو قرار بدن راحت تر هم می شهتشکراره موافقم . منتهی من دسترسی ویرایش ندارم یه مدیر یا ناظر باید اینکار رو انجام بده ! 3 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 امیرعزیز کافیه روی دکمه ایجاد آموزش در زیر پستتون کلیک کنید. 2 لینک به ارسال
mhb12 14 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 آقا سرعتش واسه من خیلی کمه نیم ساعته نصفش رفته وساه همه همینه؟ لینک به ارسال
mhb12 14 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 Profile Overhead: اقا این مبروط به چیه 18 ثاینه لود رو کند کرده و تامب مستر خیلی مصرف داره جیاگزینش چیو نصب کنم؟ لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در خرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 Profile Overhead: اقا این مبروط به چیه 18 ثاینه لود رو کند کرده و تامب مستر خیلی مصرف داره جیاگزینش چیو نصب کنم؟دوست عزیز برای دریافت پاسخ به تاپیک جدید باز کنید و سوالتون رو اونجا مطرح کنید لینک به ارسال
mhb12 14 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 مربوط به این تاپیک هست چر اباز کنم یه جدیدشو لینک به ارسال
عبدالماجد 3203 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 دوست عزیز اگه دقت کنید این تایپیک در مسیر زیر باز شده بخش وردپرس ← افزونه ها ← معرفی افزونه هااینجا فقط جای معرفی افزونست اگه مشکلی با افزونه یا سوالی پیش اومد یک تایپیک جدید باز کنید تا مشکل سایتتون برطرف بشه.موفق باشید. 2 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 اخوی من این پلاگین رو نصب کردم ولی وقتی اسکن رو میزنم صفحه تیره میشه و کل دکمه ها غیرفعال میشن و باید با استفاده از کلید ESC کنسلش کنم.مشکل از چیه فکر میکنید؟ 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 احتمالا تداخلی بوجود میاد! 2 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 احتمالا تداخلی بوجود میاد!مثلا چه تداخلی؟ 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 احتمال زیاد جی کوئری هست و درصد کمتر عملکرد افزونه با یکی از افزونه های دیگه 1 لینک به ارسال
ezatpanah 2 ارسال شده در آذر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 93 دوستان این افزونه رو نصب کردم اما وقتی اسکن رو میزنم خطای زیر رو بهم میده : Cannot read profiles directory لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده