MK2 3 ارسال شده در تیر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 با سلام در اسلایدر revslider با خطای Revolution Slider Error: The param navigaion_type not found in slider params. مواجه شدیم. ممنون میشم راهنمایی کنید. تشکر لینک به ارسال
miladalizadeh 257 ارسال شده در تیر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 در 31 دقیقه قبل، MK2 گفته است : با سلام در اسلایدر revslider با خطای Revolution Slider Error: The param navigaion_type not found in slider params. مواجه شدیم. ممنون میشم راهنمایی کنید. تشکر وقت بخیر لطفا ادرس وبسایت و اسم قالبی که ازش استفاده میکنید رو ارسال کنید تا دقیق تر راهنماییتون کنم لینک به ارسال
MK2 3 ارسال شده در تیر 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 (ویرایش شده) در 24 دقیقه قبل، miladalizadeh گفته است : وقت بخیر لطفا ادرس وبسایت و اسم قالبی که ازش استفاده میکنید رو ارسال کنید تا دقیق تر راهنماییتون کنم با سلام و تشکر از بذل توجه شما عزیز بزرگوار با نصب آخرین نسخه مشکل حل شد. مجدد سپاسگزارم. ویرایش شده تیر 97 توسط MK2 لینک به ارسال
miladalizadeh 257 ارسال شده در تیر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 در 7 دقیقه قبل، MK2 گفته است : با سلام و تشکر از بذل توجه شما عزیز بزرگوار با نصب آخرین نسخه مشکل حل شد. مجدد سپاسگزارم. درود میخواستم عرض کنم خدمتتون که به آخرین نسخه ی موجود روز رسانی کنید تا مشکلتون برطرف بشه ولی خواستم ادرس رو ارسال کنین که اگه از موارد دیگه ای هم باشه راهنماییتون کنم چون این ارور از چندین بخش میتونه باشه موفق باشید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده