hhamedd 8 ارسال شده در تیر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 سلام وقت بخیر. قالب آوادا رو دارم و خواستم بعضی کلمات از جملات فارسی رو که در صفحات هست حذف و اضافه و یا بهتر ترجمه کنم. با برنامه poedit pro انجام دادم و یک فایل po کنار دو فایل دیگه با فرمت pot و mo که از قبل وجود داشتن ایجاد شد. منتها compile to mo رو نزدم که ترجمه های قالب در پنل وردپرس از بین نره. ترجمه هام بخوبی در صفحات سایت ظاهر شدن منتها کل تنظیمات قالب در پنل وردپرس انگلیسی شد. لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم هم خودم در کنار ترجمه های آوادا کاهش و افزایش ترجمه داشته باشم و هم تنظیمات قالب در وردپرس انگلیسی نشه؟ باتشکر. لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در تیر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 فایل ترجمه شده اصلی رو در نرم افزار poedit اجرا کنید و ترجمه های جدید رو بهش اضافه کنید 1 لینک به ارسال
hhamedd 8 ارسال شده در تیر 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 وقتی از داخل فایل ترجمه شده اصلی سیو میزنم یه پنجره میاد برای ساخت فایل جدید با فرمت po. درضمن این فایل اصلی هم که ویرایشش میکنم فرمتش pot هست. لینک به ارسال
church 0 ارسال شده در تیر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 سلام برای فعال کردن دیدگاه از قسمت تنطیمات قالب آوادا روشن میکنم ولی در صفخه ها نمیاد دیدگاه لینک به ارسال
church 0 ارسال شده در تیر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 سلام برای فعال کردن دیدگاه از قسمت تنطیمات قالب آوادا روشن میکنم ولی در صفخه ها نمیاد دیدگاه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری