Lightwoorld 0 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 سلام دوستان میخواستم بپرسم افزونه ای هست که بتونم باهاش مثل سایت زیر http://tizland.ir/مدارس/استان-تهران/شهر-تهران/منطقه-1/ابتدایی-دبستان/غیر-دولتی/دخترانه/سما/ باکس های پیش فرض رو پست هام بذارم تا فقط نیاز باشه پرشون کنم؟ مثل باکس اطلاعات مثلا شهر رو پیش فرض بذارم خودم بعدا تو پست بنویسم تهران نقل قول لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 صفحه مورد نظر باز نشدش که ببینم چی میخوای فکر کنم منظورت این باشه که یه فرم از پیش تعریف شده داشته باشی که موقعی نوشتن پست اون فرم رو تکمیل کنی و در سایت بصورت جدولی نشون بده برای این کار در وردپرس از فیلد های متا استفاده میکنن که متاباکس بهش میگن هم میتونی از افزونه استفاده کنی هم از کد ها هر دو روش در انجمن هست کافیست جستجو کنید ( نام افزونه ACF ) نقل قول لینک به ارسال
Lightwoorld 0 ارسال شده در خرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 در ۱ ساعت قبل، فرهاد گفته است : صفحه مورد نظر باز نشدش که ببینم چی میخوای فکر کنم منظورت این باشه که یه فرم از پیش تعریف شده داشته باشی که موقعی نوشتن پست اون فرم رو تکمیل کنی و در سایت بصورت جدولی نشون بده برای این کار در وردپرس از فیلد های متا استفاده میکنن که متاباکس بهش میگن هم میتونی از افزونه استفاده کنی هم از کد ها هر دو روش در انجمن هست کافیست جستجو کنید ( نام افزونه ACF ) سلام ممنون از افزونه استفاده کردم و بخش اطلاعات و غیره ساختم مشکل اینه تو سایت نمایش نمیده نقل قول لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 باید از شورت کد یا توابعش در قالب استفاده کنید در مورد آموزشش سرچ کنید مطالب مناسبی پیدا می کنید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .