Mohammaddaw 0 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 سلام من هروقت وارد سایتم میشم مواجعه این اخطار میشم Revolution Slider Error: You have some jquery.js library include that comes after the revolution files js include. This includes make eliminates the revolution slider libraries, and make it not work لینک به ارسال
afshin171 314 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 انگار سایت شما ریسپانسیو نیست لینک به ارسال
Mohammaddaw 0 ارسال شده در خرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 در 37 دقیقه قبل، afshin171 گفته است : انگار سایت شما ریسپانسیو نیست چیکار کنم الام لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 نوشته کتابخانه جی کوئری قالبتون با کتابخانه جی کوئری افزونه اسلایدر تداخل داره لینک به ارسال
Mohammaddaw 0 ارسال شده در خرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 در ۱ ساعت قبل، 4M!R گفته است : نوشته کتابخانه جی کوئری قالبتون با کتابخانه جی کوئری افزونه اسلایدر تداخل داره چیکار کنم خوب بشه لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 در 51 دقیقه قبل، Mohammaddaw گفته است : چیکار کنم خوب بشه لینک سایتتونو قرار بدین لینک به ارسال
Mohammaddaw 0 ارسال شده در خرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 در ۱ ساعت قبل، 4M!R گفته است : لینک سایتتونو قرار بدین Www.bookboomdownload.com لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری