رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام، روی یه هاست یه ادان اضافه کردم بعد سایت جدید رو آپلود کردم که جوملاست ولی سایت کنونی وردپرس هستش.

ولی با ارور 404 مواجه میشم.

ولی یه فایل index.html اضافه کردم مشکلی نداشت و بارگذاری میشد.

پیشنهادی ندارین دوستان؟

سایتم CMS جوملاست.

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام

برای افزودن دامنه جدید به هاست و cms متفاوت

شما بعد از افزودن از شما اسم پوشه می خواهد درسته؟ اسم پوشه رو بهش بده

بعد برو توی روت هاست و cms مورد نظر رو توی پوشه بریز 

و یک دیتابیس درست کن و ...

بعد دامینت رو بالا بیار

توجه کن به صورت پیش فرض شاید به ارور بر بخوری

ولی باید دقیقا آدرس فایل نصبش رو بهش بدی

مثالا

domin,con/cms/install/install.php

اینو که می زنم صحفه نصب بالا می یاد.

و بعدش براحتی بعد از نصب سایتم بدون مشکل بالا می یاد

شما اینکار رو کنید مشکل حله

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط saeedator
      سلام

      چند روز پیش دیدم روی بعضی از پست ها این خطا ظاهر میشه:

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-content/themes/weblighttemp/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 659

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-content/themes/weblighttemp/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 662

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-includes/theme-compat/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 665
          سعی کردم رفعش کنم ولی نتونستم
      یکی از دوستان گفت پیوند یکتا رو بذار روی حالت ساده
      دوباره بذار رو نام نوشته
      گذاشتم
      حالا وقتی میذارم رو نام نوشته پست رو که کلیک میکنی میره رو صفحه اول
      دیتا بیس رو بررسی کردم
      وقتی یه جدول پست دیگه از سایت دیگه ای رو دیتا بیس آپ میکنم درست نمایش میده و پست رو با نامک درست تو نوار آدرس باز میکنه و به صفحه اصلی ارجاع نمیده
      اما جدول خود سایت رو که میذارم باز همهون میشه
      سطر نام نوشته تو دیتابیس رو هم بررسی میکنم همه چیش درسته
      از پلاگین های ریدایرکت هم استفاده کردم
      ولی مشکل حل نشد و پست هایی که ایندکس شده الان وقتی رو لینک گوگلش کلیک میکنی این ارور میاد
      Not Found
      The requested document was not found on this server
      اگر از دوستان کسی میدونه راه حل مشکل رو راهنمایی کنه ممنون میشم
      سپاس فراوان
    • توسط mobin05
      سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده 
    • توسط unipaper
      سلام 
      قبل از هر چیز یه گله کوچیک کنم از اینکه مقداری دیر پاسخ ها داده میشه چند بار شده برخی پست پاسخ داده نشده و پیگیری نشده قبلا خیلی اینجا خوب بود البته الانم خوبه ولی خداوکیلی پیگیریتون بیشتر کنید دوستان
      من اخیرا متوجه شدم که گوگل وب مستر قدیمی ( کنسول قدیمی ) داره روی یکسری ادرس های پوشه های داخلی سایت وردپرس ما ارور 404 میزنه این موضوع خیلی برام مهمه 
      اکثر راهکارهایی که میدونستم رفتم اما افاقه نکرد چه طور میشه بودن ایجاد یک فایل index.html  بشه به طور کامل گوگل این پوشه ها رو نبینه البته ربات تکست نمیتونه کامل جولوش بگیره 
      عکس های مشکل رو اپلود کردم ممنون میشم یه راهکار مفید ارائه بدید 
       

    • توسط amintoudehzaeim
      سلام
      من یک مشکلی دارم که خیلی عصبیم کرده هفته پیش کلی پول هاست دادم و بعد از کلی فکر کردن یک دامین گرفتم با نام catmusic.ir که الان داره کار میکنه و خیلی هم سریع و خوب ایندکس میداد تا اینکه بعد از چند روزی که گذشت از ثبت در گوگل وبمستر تولز چک کردم ببینم اوضاع چطور هست دیدم 404 داشت و تازه بیشتر هم شده است! اولش 4 5 تا دونه بود امروز تعدادش رسیده به 16 تا!!!!!!! یک هفته نیست سایت زدم 16 تا 404 دارم. گویا دامین کارکرده بوده و این Error ها برای دامین قبلی هست به عنوان مثال این آدرس زیر
      http://catmusic.ir/148/دانلود-موزیک-ویدیو-جدید-جاستین-بیبر-به/
      این پست را اصلا من نزدم مربوط به صاحب قبلی دامین هست که روح من هم خبر نداشته اما وقتی همین موزیک رو چک کردم دیدم برای 3 سال پیش هست این آهنگ یعنی این موزیک سه سال پیش اومده و قدیمیه زیاد کسی دنبالش نمیگرده! حالا باید چکار کنم؟ ارجاع 301 بدم به صفحه اصلی؟ یا اینکه یه پست با همین نام ایجاد کنم ارجاع بدم به پست؟ راهکار چیست؟!
      امروز ایندکس سایتم کند شد، برای همین مسئله بطوری که 9 ساعت طول کشید یکی از پست هام ایندکس شد. در حالیکه روزهای گذشته اینطور نبود. "خودم فکر میکنم برای 404 باشه" دوستان برای من خیلی مهم و حیاتیه پاسخ این سوال اگر پاسخی دارید بدین خیلی ممنون.
    • توسط amintoudehzaeim
      سلام دوستان من پیوند یکتای خودم رو به post name تغییر دادم و بعد ازون ارور های 404 مختلف به این شکل که ته آدرس پست ها و تگ ها و صفحات و حتی صفحه اصلی eco.html و danger.html و inq.html و ... درست شده و همینطور تا امروز ادامه داشته تااینکه در موردش یه تاپیک زدم و منتظر پاسخ آن تاپیک هستم. اما اینجا یه چیزی دیگه ای هست که برای من سوال شده بعد از تغییر پیوند به post name فایل htaccess من داخل سی پنل 
      # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress به صورت بالا نوشته شده است آیا من باید دوباره این کد را زیر end wordpress اضافه کنم تا این ارور های 404 از بین بروند یا اینکه ربطی نداره و نیازی نیست؟!
      RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L]
       
×
×
  • اضافه کردن...