giilass 0 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 عرض ادب سایتم رو از دامنه X به دامنه y تغییر دادم.از پنل هاست(دایرکت ادمین) هم فایل config.php و هم جداول دیتابیس که url سایت قدیمی داشت رو ادیت کردم اما باز هم ایکون و فونت ها مشکل داره. تمامی مطالب تو نتایج جستجو گوگل رو هم بررسی کردم.اما به نتیجه نرسیدم. اگر کسی میتونه راهنمایی بکنه.قالب سایتم اینویژن هست و البته افزونه wpml هم استفاده میکنم. لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 سایت رو با مرورگر کروم باز کن و بعدش F12 رو بزن و ارورها رو بخون ببین فونت و ... که باز نشده از کجا داره خونده میشه ؟ و ارورش چی هست لینک به ارسال
afshin171 314 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 سایت سیستم ات کش داره اون طور دیده میشه یه بار کش مرورگر خالی کن بعد کنترل اف 5 بزن سایت چک کن /اوکی نشد شات بزار یا لینک سایت قرار بده 2 لینک به ارسال
giilass 0 ارسال شده در خرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 در 7 ساعت قبل، فرهاد گفته است : سایت رو با مرورگر کروم باز کن و بعدش F12 رو بزن و ارورها رو بخون ببین فونت و ... که باز نشده از کجا داره خونده میشه ؟ و ارورش چی هست سلام ارادت بله ارور ها رو دیدیم اما از کجا میتونم تغییر بدم ؟ لینک به ارسال
sajad 731 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 در 18 دقیقه قبل، giilass گفته است : سلام ارادت بله ارور ها رو دیدیم اما از کجا میتونم تغییر بدم ؟ سلام احتمال زیاد زمانی که فونت برای سایت ست شده است از آدرس دهی ثابت استفاده شده. برای اینکه اررور رو برطرف کنید. فایل های: footer - header - index قالب رو بررسی کنید. داخل یکی از این فایل ها ممکنه @font-face تعریف شده باشه و بخش آدرس فونت که همان: src: url(); با آدرس ثابت دامنه قبلی آدرس دهی شده باشد. که باید آدرس رو اصلاح کنید. لینک به ارسال
giilass 0 ارسال شده در خرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 کسی از دوستان نمیتونه راهنمایی کنه؟ هنوز مشکل برطرف نشده من سرچ کردم مشکل خیلی از کاربرای وردپرسی هست که بعد از تغییر دامنه این مشکل براشون پیش میاد اگر کسی تجربه داره برون ریزی کنه بلکه کار چند نفر دیگه هم با این راهنمایی راه بیوفته لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری