khayamchoob97 0 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 سلام توی gtmetrix سایتم رو بررسی کردم. از من میخواد که فایل های js و css رو ترکیب کنم چطوری میشه این فایل ها رو ترکیب کنم. ممنون لینک به ارسال
itreza7 13 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 در 7 دقیقه قبل، khayamchoob97 گفته است : سلام توی gtmetrix سایتم رو بررسی کردم. از من میخواد که فایل های js و css رو ترکیب کنم چطوری میشه این فایل ها رو ترکیب کنم. ممنون Copy - Paste لینک به ارسال
khayamchoob97 0 ارسال شده در خرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 در 14 دقیقه قبل، itreza7 گفته است : Copy - Paste لطفا بیشتر توضیح بدید. لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 سلام و درود در ۱ ساعت قبل، khayamchoob97 گفته است : سلام توی gtmetrix سایتم رو بررسی کردم. از من میخواد که فایل های js و css رو ترکیب کنم چطوری میشه این فایل ها رو ترکیب کنم. ممنون برای یکی کردن فایل های استایل و جاوا اسکریپت از افزونه Autoptimize استفاده کنید. موفق باشید 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری