chraghi 2 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 خاصیت فالو یا نوفالو بودن لینک های خارجی چه تاثیری بر روی سایت داره .اصولا لینک خارجی دادن به سایت برای سئو تاثیر منفی داره یا مثبت ؟ من مطالبی که خودنم در این زمینه یه چیز سر راست متوجه نشدم لینک به ارسال
afshin171 314 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 (ویرایش شده) چه زمانی باید لینکهای خارجی سایت را نوفالو کنیم ؟ نوفالو کردن لینکهای خارجی بی کیفیت در متن نوشته برای کاهش تاثیر سئو مطلب افزودن نوفالو به لینکهایی که از اهمیت بسیار کمی برخوردارند مانند لینک دانلود فایل قرار دادن لینک منابع معتبر در مطلب و نوفالو کردن آن ویرایش شده اردیبهشت 97 توسط afshin171 2 لینک به ارسال
chraghi 2 ارسال شده در اردیبهشت 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 در در 5/13/2018 at 10:40، afshin171 گفته است : چه زمانی باید لینکهای خارجی سایت را نوفالو کنیم ؟ نوفالو کردن لینکهای خارجی بی کیفیت در متن نوشته برای کاهش تاثیر سئو مطلب افزودن نوفالو به لینکهایی که از اهمیت بسیار کمی برخوردارند مانند لینک دانلود فایل قرار دادن لینک منابع معتبر در مطلب و نوفالو کردن آن نظرتون درباره لینک گرفتن از سایت های بیرونی قدرتمند چیه ؟ چرابعضی سایت ها هیچی ندارن ولی رنک یک هستن؟ لینک به ارسال
afshin171 314 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 در 1 ساعت قبل، chraghi گفته است : من نظری به لینک ندارم.سایتت محتوا خوبی داشته باشه خود کاربرا برات لینک جمع میکنن به مرور زمان مهم محتوا سایت و بازدید کاربر از سایت و گوگل هم مهم ترین اصلش مطلب و پر ارزش بودن محتوا سایت برای کاربر لینک به ارسال
roydaran1 1 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 کاملا موافقم بقول نویسندگان خود گوگل Content Is King لینک به ارسال
homa92 2 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 به نظر من لینک سازی خیلی موثر هست و خوبه که روش کار بشه و اینکه لینک فالو قطعا اعتبار بهتری به سایت میده اما لینک های نوفالو هم بد نیست لینک به ارسال
komakmemar 2 ارسال شده در آذر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 متاسفانه در این بحث فالو و نوفالو بودن لینک های خارجی من متوجه نشدم خوبه یا بد - هرکسی یه چیزی می گه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری