A . S 12 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 سلام بعد از اینکه دامنه و هاست سایت رو با استفاده دوپلیکتر تغییر دادیم ، چه برای محتوای قبلی و چه برای محتوای جدید ، پیغامی که در تصویر هست نمایش میده توی دیتابیس وقتی دامنه قبلی رو سرچ میزنم هنوز 300 400 تا فیلد با نام دامنه قبلی هست ، سعی کردم هر ردیفی رو که دامنه قبلی داره رو پاک کنم که متاسفانه مطالب مربوطشون پاک میشد ، در صورتی که وقتی view page source میزنم هیچ اثری از دامنه قبلی نیست ، اما تو دیتابیس هنوز به نظر میرسه بسیاری از لینک ها با دامنه قبلی هستن ولی در frontend هیچ اثری ازشون نیست ، فقط همین پیغام که نمیدونم چطور از بین ببرمش همیشه هست ! لینک به ارسال
sir1 512 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 در 17 ساعت قبل، A . S گفته است : سلام بعد از اینکه دامنه و هاست سایت رو با استفاده دوپلیکتر تغییر دادیم ، چه برای محتوای قبلی و چه برای محتوای جدید ، پیغامی که در تصویر هست نمایش میده توی دیتابیس وقتی دامنه قبلی رو سرچ میزنم هنوز 300 400 تا فیلد با نام دامنه قبلی هست ، سعی کردم هر ردیفی رو که دامنه قبلی داره رو پاک کنم که متاسفانه مطالب مربوطشون پاک میشد ، در صورتی که وقتی view page source میزنم هیچ اثری از دامنه قبلی نیست ، اما تو دیتابیس هنوز به نظر میرسه بسیاری از لینک ها با دامنه قبلی هستن ولی در frontend هیچ اثری ازشون نیست ، فقط همین پیغام که نمیدونم چطور از بین ببرمش همیشه هست ! این یک رو نوشت از مطالب است. برای پاک کردن رونوشت ها میتونید افزونه wp-optimize را نصب کنید و رونوشت ها را پاک کنید لینک به ارسال
A . S 12 ارسال شده در اردیبهشت 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 در 20 ساعت قبل، sir1 گفته است : این یک رو نوشت از مطالب است. برای پاک کردن رونوشت ها میتونید افزونه wp-optimize را نصب کنید و رونوشت ها را پاک کنید بله قبلا بارها استفاده کردم ، و نه رونوشت نیست ، wp-optimize نتونست مشکل رو برطرف کنه لینک به ارسال
A . S 12 ارسال شده در اردیبهشت 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 (ویرایش شده) ادیت ویرایش شده اردیبهشت 97 توسط A . S لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری