saeedsaeed 19 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 سلام یه مدت هست سایت مپ من باز نمیشه - وقتی ادرس سایت مپ رو میزنم به جای باز شدن میخواد دانلود بشه http://newmusicfa.ir/sitemap.xml اینم لینکش - نمیدونم مشکلش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 سلام و درود در در 4/26/2018 at 18:45، saeedsaeed گفته است : سلام یه مدت هست سایت مپ من باز نمیشه - وقتی ادرس سایت مپ رو میزنم به جای باز شدن میخواد دانلود بشه مطمئن نیستم ولی فک میکنم رم کم میاره. یعنی رم هاست لیمیت میشه. لینک به ارسال
mechanicwp 1 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 از دیتابیس بکاپ تهیه کنید و به دنبال جدول wp-options برید و در انتهای این جدول یکسری مقادیر هستش که با اسم _transient شروع شده رو حذف کنید . لینک به ارسال
chraghi 2 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 برای سایت مپ چرا یک سری سایت ها صفحه اول نشون داده میشن ولی بقیه شون در صورتی که تو گوگل مپ سرچ کنی میان ؟ 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری