A . S 12 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 سلام ،همانطور که تو تصویر مشاهده میکنین ، من تعداد بسیار زیادی صفحه غیرقابل ایندکس شدن دارم ! و این برام خیلی عجیبه ، تعداد کل محصولاتم تازه به 71 عدد رسیده ، مطالب وبلاگ هم فکر نکنم به 10 پست رسیده باشه و این تعداد لینک تولید شده ، و غیر قابل ایندکس برام خیلی عجیبه فقط به تعدادش توجه کنین متوجه غیرعادی بودنش میشین این آمار از سایت ryte.com استخراج شده ، آمار گوگل هم تقریبا مشابه هست server error ها بیشتر مربوط به تغییر مسیری هستن که مجبور شدم انجام بدم ، به نظر گوگل با لینکهایی که از کلمات فارسی توشون استفاده میشد رو 404 میداد ! مجبور شدم کلیه لینک ها رو ادیت کنم و تعدادشون هم در حال کاهش هست(2 3 هفته اس تغییری نکرده) ، چیزی که خیلی اذیت میکنه تعداد لینک های Exclude شده هست ، و همونطور که توی آمار ryte مشاهده کردین از این هم بیشتر میشه احتمالا ! رنک سایت 1,200,000 بود که در حال بهتر شدن بود ، که با پیدا شدن این مشکلات که هرچی میگردم دلیلش رو پیدا نمیکنم (شاید تعویض قالب) رتبه سایت به تقریبا 3 میلیون رسیده یعنی عملا دیگه رشدی نداریم که هیچ برعکس هم شده توضیح راجع به این که Exclude ها چی هستن زیاد مهم نیست ، دلیل ایجاد شدن این همه لینک بی فایده و گاها دوپلیکیت رو متوجه نمیشم ! لینک به ارسال
نوین ادمین 3860 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 گوگل وب مستر رو هم چک کردید ؟ خطاهای ایندکس رو مشخص میکنه . بهتره اون رو هم بررسی کنید و نتیجش رو اعلام کنید . همچنین از طریق این آمار موجود چند تا از پیج هایی که مشکل دارن رو باید پیدا کنید و معرفی کنید تا بررسی کنیم . 1 لینک به ارسال
A . S 12 ارسال شده در اردیبهشت 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 2 تا عکس پایین از گوگل سرچ کنسول هست (google Search Consol) تعدادی از لینکهارو اینجا قرار میدم ، (Alternate page with proper canonical tag) لینک1 ، لینک 2 ، لینک 3 ، لینک 4 اگه خواستین بهتون دسترسی میدم خودتون هم تو گوگل سرچ کنسول بررسی کنین ، Crawl Anomaly : لینک 1 ، لینک 2 ، تقریبا 90% لینکهای موجود در این بخش وجود ندارن ! یعنی وقتی میری توش 404 میده یه سری از لینکها که هنوز توی گوگل هست ، مربوط میشه به تقریبا 3 ماه پیش ، یعنی بعد از اینکه ما قالب رو با محتویات پیشفرض آوردیم بالا ، مطالبی توش بود که هنوز همونا هست و ما 3 ماه پیش اونا رو پاک کردیم خطای ایندکس نداره ، برای سایت مپ از یاوست استفاده کردیم ، اما همچنان نیمی از صفحات و بیشتر از 60 درصد عکسها ایندکس نشدن اصلا با توجه به عکس زیر تعدادی بالایی از صفحات هم بنا به این آمار بلاک شدن بوسلیه robots.txt ولی من بررسی کردم و دیدم فایل robots.txt هیچ مشکلی نداره لینک به ارسال
نوین ادمین 3860 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 در در 4/26/2018 at 07:59، A . S گفته است : تعدادی از لینکهارو اینجا قرار میدم ، (Alternate page with proper canonical tag) لینک1 ، لینک 2 ، لینک 3 ، لینک 4 غیر از لینک چهارم سه لینک اول همگی توی ادرس ؟ (علامت سوال) دارن . لینک هایی که به این صورت هستن قابل ایندکس نیست . مثلا لینک شماره 3 مربوط به مرتب سازی محصولات هست . در این لینک صفحه ثابته و فقط چینش محصولات عوض میشه . نباید هم ایندکس بشه . سایر لینک ها رو باید بررسی کنید چطوری ایجاد شده . ایا در سایت مپ هست یا نه . شاید سایتتون هک شده و این لینک ها توسط کدهای مخرب داره تولید میشه . در در 4/26/2018 at 07:59، A . S گفته است : Crawl Anomaly : لینک 1 ، لینک 2 ، تقریبا 90% لینکهای موجود در این بخش وجود ندارن ! یعنی وقتی میری توش 404 میده لینک شماره 1 هم به همین صورت ؟ داره . و ایندکس نمیشه . این لینک مربوط به فایل های اتچ شده در محصولات هست . بهتره اصلا اینها ایندکس نشه . در خصوص لینک دوم هم اتفاق اینچنینی افتاده که شما مثلا در دسته بندی x تعداد 50 محصول قرار دادی این صفحه بندی شده . هر صفحه 10 تا بعد 5 تا صفحه درست شده . حالا شما این محصولات رو از این دسته خارج کردی و تغییر دادی . اینطوری این صفحات از بین میرن و خطای 404 پیش میاد . ایندکس صفحات پیج هم به نظر بهتره انجام نشه و جزو noindex ها باید باشه فایل روبوت شما هم نیاز به تغییراتی داره . در این خصوص در انجمن تاپیک های زیادی هست . مثل این : http://forum.wp-parsi.com/topic/44376-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-robotstxt-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/ 1 لینک به ارسال
mechanicwp 1 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 بهتره تمامی پست هارو دنبال کنید و مجدد در بخش fetch گوگل وبمستر لینکاتونو بزارید توسط روبات ها بررسی بشن لینک به ارسال
A . S 12 ارسال شده در اردیبهشت 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 در در 4/29/2018 at 02:57، نوین ادمین گفته است : غیر از لینک چهارم سه لینک اول همگی توی ادرس ؟ (علامت سوال) دارن . لینک هایی که به این صورت هستن قابل ایندکس نیست . مثلا لینک شماره 3 مربوط به مرتب سازی محصولات هست . در این لینک صفحه ثابته و فقط چینش محصولات عوض میشه . نباید هم ایندکس بشه . سایر لینک ها رو باید بررسی کنید چطوری ایجاد شده . ایا در سایت مپ هست یا نه . شاید سایتتون هک شده و این لینک ها توسط کدهای مخرب داره تولید میشه . لینک شماره 1 هم به همین صورت ؟ داره . و ایندکس نمیشه . این لینک مربوط به فایل های اتچ شده در محصولات هست . بهتره اصلا اینها ایندکس نشه . در خصوص لینک دوم هم اتفاق اینچنینی افتاده که شما مثلا در دسته بندی x تعداد 50 محصول قرار دادی این صفحه بندی شده . هر صفحه 10 تا بعد 5 تا صفحه درست شده . حالا شما این محصولات رو از این دسته خارج کردی و تغییر دادی . اینطوری این صفحات از بین میرن و خطای 404 پیش میاد . ایندکس صفحات پیج هم به نظر بهتره انجام نشه و جزو noindex ها باید باشه فایل روبوت شما هم نیاز به تغییراتی داره . در این خصوص در انجمن تاپیک های زیادی هست . مثل این : http://forum.wp-parsi.com/topic/44376-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-robotstxt-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/ 3 تا لینکهای اول اصلا نباید وجود داشته باشن !! از کجا اومده ؟ لینک چهارم رو هم کاربر به هیچ وجه به این صورت نمیبینه ! کافیه با ناوبری به اون صفحه برید و تفاوتش رو متوجه میشین ، مشکل هم همینه بعضی صفحات اصلا نباید وجود داشته باشن ! الان تو گوگل سرچ کنسول 14 هزارتا لینک اکسکلود هست ، ما سایتی داریم با تعداد مطالب و محصولات خیلی بیشتر ، این تعداد لینک نداره اصلا! در مورد روبوت من تحقیق کردم و لینکهارو هم بررسی کردم چندان تاثیری توی این موردن نداره ، در واقع اصلا تاثیر نداره ! چون گوگل الان خودش تشخیص میده لینک به ارسال
A . S 12 ارسال شده در خرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 همونطور که حدس میزدم مشکل از یاوست و نسخه ای بود که استفاده میکردم بعد از حذف یاوست و استفاده از افزونه سئوی دیگه تعداد لینک های بدرد نخور از 14 هزار به 3000 تا کاهش پیدا کرده ، که امیدوارم باز هم تا نصف این کاهش پیدا کنه تعداد از محصولاتم توی اکسکلود هست . و امروز هم این پست رو توی یاوست دیدم فکر میکنم مشکل منم همین بوده ، چون دقیقا از همین نسخه استفاده میکردم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری