miladahora 1 ارسال شده در فروردین 97 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 97 (ویرایش شده) سلام دوستان اساتید عزیز لطفا یه نگاه به سایت من بندازید ببینید میتونید بفهمید مشکل دیر لود شدن سایتم چیه؟؟ من روی یه هاست چند تا سایت راه اندازی کردم همیشه هم cpu هاست بالای 90 درصده مشکل از اینجاست؟؟ آخه اون یکی سایتها خیلی زودتر از این لود میشن. این سایتم سایت اصلیه یعنی ادون دامین نیست. اینم آدرس سایتم: www.filesazebartar.ir لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه.ممنونم ویرایش شده فروردین 97 توسط miladahora لینک به ارسال
maral_hamidi 82 ارسال شده در فروردین 97 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 97 در 4 ساعت قبل، miladahora گفته است : سلام. سرعت لود سایتتون که خوبه تقریبا. آنالیز کردم 4.5s بود. البته میتونه بهتر هم بشه. لینک به ارسال
alimelody 6 ارسال شده در فروردین 97 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 97 در 8 ساعت قبل، miladahora گفته است : شکل دیر لود شدن سایتم چیه؟؟ درود به شما والا یکبار یکی بهم یه سایت معرفی کرد با عنوان تست لود شدن سایت که بهترین گزینه باید رویA باشه و من سايت خودمو وارد کردمو متاسفانه روی F بود و یه سری گزینه زیرش نوشته بود که انگار شبیه نواقص سایتم بود که باید ادیت میکردم اما من سر درنیاوردم ولی بهتون معرفی میکنم اگه با کد نویسی اشنا باشید بی شک به دردتون میخوره بعد از تست نتیجه شو با ما به اشتراک بگذارید که آيا تونستین مشکلتونو حل کنید یا نه https://gtmetrix.com لینک به ارسال
نوین ادمین 3860 ارسال شده در فروردین 97 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 97 فکر میکنم مشکل شما بیشتر سمت سرور سایتتون هست . قطع شدن های گاه و بیگاه داره و زمان پاسخ اولیه به درخواست پایین هست . لینک به ارسال
mechanicwp 1 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 میتونید افزونه های wp rocket و بخصوص autoptimize رو نصب کنید لینک به ارسال
alijahanara 0 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 (ویرایش شده) دوست عزیز مشکل اصلی از قالب سایت باید باشه قالب رو عوض کن و سرعت سایت رو امتحان کن مجدد در غیر اینصورت با پشتیبان هاست تماس برقرار کن ویرایش شده اردیبهشت 97 توسط alijahanara لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری