unid_user 63 ارسال شده در اسفند 96 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 96 سلام دوستان میخواستم بدونم به این سبک از طراحی سایت که در تصویر مشاهده میکنید چی میگن؟ و آیا این سبک طراحی روی سئو اثر منفی داره یا نه؟ 2 لینک به ارسال
RaymondDragon 116 ارسال شده در اسفند 96 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 96 درود...سبک طراحی فلت مترو می باشد... ربطی به سءو نداره... 3 لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در اسفند 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 96 من سعی دارم این سبک از طراحی رو با بوت استرپ طراحی کنم که رسپانسیو باشه ولی اصلا ممکن نیست! خواستم بدونم که در حالت کلی آیا این سبک طراحی سایت وضعیت رسپانسیو هم داره به اونشکلی که معمول هست و وب سایت های بوت استرپی هستند یا نه؟ سپاس 1 لینک به ارسال
ihasti 1 ارسال شده در اسفند 96 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 96 به نظر میاد جدیدا به شدت درگیر بوت استرپ شدید. از یه فریم ورک سی اس اس خیلی انتظار نداشته باشید گرچه کارآمد هستن. من یه قاعده ی کلی برای خودم دارم که شاید به درد شما هم بخوره: هر چقدر روی ظاهر و نمای سایت کار کنی مجبوری از موارد مهمتری مثل back end و seo بزنی و برعکس زمانی هست که ما ظاهر سایت رو باید فدای مواردی مثل امنیت ، سئو و .. کنیم. موفق باشید 1 لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در اسفند 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 96 دوستان اگه کسی این سبک طراحی رو با بوت استرپ یا هر فریم ورک دیگه یا اصل بدون فریم ورک در حالت موبایل هم طراحی کرده راهنمایی کنه. ممنون. لینک به ارسال
zoobin92 1 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 سلام شما گاترهای فلکس باکسهارو توی بوت صفر کنی میشه مثل همین درست کرد 1 لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در شهریور 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 در در 9/1/2018 at 18:28، zoobin92 گفته است : سلام شما گاترهای فلکس باکسهارو توی بوت صفر کنی میشه مثل همین درست کرد سلام گاتر فلکس چیه میشه توضیح کوتاهی یفرمایید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری