masoudmosleh267 2 ارسال شده در بهمن 96 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 (ویرایش شده) سلام دوستان. بنده یه فروشگاه اینترنتی با وردپرس و وکامرس ایجاد کردم که هنگام خرید محصول ارور " این محصول در موقیت مکانی که شما انتخاب کرده اید نیست " رو میده. دلیلش چیه؟ ویرایش شده بهمن 96 توسط masoudmosleh267 لینک به ارسال
هادی خانزاده 103 ارسال شده در بهمن 96 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 در 2 ساعت قبل، masoudmosleh267 گفته است : سلام دوستان. بنده یه فروشگاه اینترنتی با وردپرس و وکامرس ایجاد کردم که هنگام خرید محصول ارور " این محصول در موقیت مکانی که شما انتخاب کرده اید نیست " رو میده. دلیلش چیه؟ با عرض سلام و خسته نباشید تنظیمات حمل و نقل در قسمت ویرایش محصول رو بررسی کنید. موفق و پیروز باشید. لینک به ارسال
masoudmosleh267 2 ارسال شده در بهمن 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 در 19 ساعت قبل، هادی خانزاده گفته است : با عرض سلام و خسته نباشید تنظیمات حمل و نقل در قسمت ویرایش محصول رو بررسی کنید. موفق و پیروز باشید. ممنون از پاسختون. چیز خاصی نیست یعنی چیزی رو فعال نکردم. لینک به ارسال
هادی خانزاده 103 ارسال شده در بهمن 96 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 در 4 ساعت قبل، masoudmosleh267 گفته است : ممنون از پاسختون. چیز خاصی نیست یعنی چیزی رو فعال نکردم. با عرض سلام و خسته نباشید آدرس سایت + دسترسی مدیریتی رو پ.خ کنید بررسی کنم. موفق و پیروز باشید. لینک به ارسال
masoudmosleh267 2 ارسال شده در بهمن 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 در در 2/6/2018 at 21:16، هادی خانزاده گفته است : با عرض سلام و خسته نباشید آدرس سایت + دسترسی مدیریتی رو پ.خ کنید بررسی کنم. موفق و پیروز باشید. ممنون دوست عزیز مشکل حل شد. لینک به ارسال
plusstores022@gmail.com 0 ارسال شده در اسفند 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 98 باسلام و خسته نباشید بنده یه سایت فروشگاهی دارم و درگاه های ایدی پی و زرین پال روش فعاله ولی وقتی مشتری بخواد پرداخت کنه می گه برگه یافت نشد خواستم بدونم باید چه کار کنم تا درست لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری