Sony 0 ارسال شده در دی 96 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 96 سلام چطور میشه قسمت Administrator یا همون Back end وردپرس انگلیسی باشه ولی قسمت Front end به صورت پارسی باشه ؟ لینک به ارسال
فرحان 997 ارسال شده در دی 96 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 96 بستگی به محیط شما داره. اگر می خواید پنل کلا چپ چین باشه وردپرس انگلیسی با قالبی که کاراکترهای فارسی توش به کار رفته به نظرم راحت ترین راه حله. (منظور قالبی هست که کاراکترهای فارسی توی فایل هاش به کار رفته و فایل زبان نداره) اگر فقط می خواید پنل انگلیسی باشه اما همین راست چین که هست توی نسخه فارسی همین جوری بمونه، میتونید فقط فایل زبان وردپرس فارسی رو رینیم کنید تا وردپرس نتونه پیداش کنه. شاید راه های دیگه هم باشه. موفق باشید. 2 لینک به ارسال
Sony 0 ارسال شده در دی 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 96 در 4 ساعت قبل، فرحان گفته است : بستگی به محیط شما داره. اگر می خواید پنل کلا چپ چین باشه وردپرس انگلیسی با قالبی که کاراکترهای فارسی توش به کار رفته به نظرم راحت ترین راه حله. (منظور قالبی هست که کاراکترهای فارسی توی فایل هاش به کار رفته و فایل زبان نداره) اگر فقط می خواید پنل انگلیسی باشه اما همین راست چین که هست توی نسخه فارسی همین جوری بمونه، میتونید فقط فایل زبان وردپرس فارسی رو رینیم کنید تا وردپرس نتونه پیداش کنه. شاید راه های دیگه هم باشه. موفق باشید. مرسی فرحان جان من از قالب hueman.3.3.25 استفاده میکنم در جوملا ، قسمت مدیریت میتونه انگلیسی باشه ، ولی قسمت نمایش وب میتونه پارسی یا انگلیسی باشه ، من میخوام که قسمت مدیریت وردپرس چپ باشه و انگلیسی ولی قالب در حالت نمایش به صورت راست چین و پارسی باشه چه باید کنم ؟ بیشتر راجع به این تغییر نام زبان توضیح میدی بهم ؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 96 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 96 سلام اگر از افزونه پارسی دیت استفاده می کنید این قابلیت در افزونه در بخش تنظیماتش موجوده. 2 لینک به ارسال
Sony 0 ارسال شده در دی 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 96 آموزش هم داره ؟ قسمت وب که صفحه بیرونی سایته فارسی نمیشه ! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 96 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 96 آموزش خاصی نیاز نداره دو تا تنظیم هست یک تنظیم برای فارسی کردن زبان خود سایت، یک تنظیم برای فارسی کردن بخش مدیریت سایت. این دو رو تنظیم کردید؟ روی چه مواردی هست؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری