hamid_diablo 0 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 سلام دوستنان من وقتی که میخوان وارد وردپرس سایتم بشم ... قالب سایت بالا میاد اما خبری از پیشخوان وردپرس نیست !!!! ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به ارسال
nasri 13 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 وارد هاست بشوید و وارد پوشه پلاگین های وردپرس شوید و اون افزونه های را که جدیدا نصب کرده اید ابتدا تغییر نام بدهید و بعد حذف کنید امید که درست شود 1 نقل قول لینک به ارسال
hamid_diablo 0 ارسال شده در آذر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 در در 12/11/2017 at 07:52، nasri گفته است : وارد هاست بشوید و وارد پوشه پلاگین های وردپرس شوید و اون افزونه های را که جدیدا نصب کرده اید ابتدا تغییر نام بدهید و بعد حذف کنید امید که درست شود اصلا هیچ پلاگین و قالبی نصب نشده تو لوکال هم همین مشکل و دارم متاسفانه نقل قول لینک به ارسال
فرحان 997 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 سلام. بیشتر توضیح بدید مشکل دقیقا چیه با پیشخوان صفحه سفید میاد یا ارور داره ؟ اگر صفحه سفید میاد که باید حالت دیباگ رو فعال کنید ببینید ارور چیه، اگر هم اروری دارید ارور رو بنویسید تا راهنمایی بشید. موفق باشید. نقل قول لینک به ارسال
hamid_diablo 0 ارسال شده در آذر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، فرحان گفته است : سلام. بیشتر توضیح بدید مشکل دقیقا چیه با پیشخوان صفحه سفید میاد یا ارور داره ؟ اگر صفحه سفید میاد که باید حالت دیباگ رو فعال کنید ببینید ارور چیه، اگر هم اروری دارید ارور رو بنویسید تا راهنمایی بشید. موفق باشید. هیچ اروری نمیده سایت بالا میاد قالب بالا میاد اما پیشخوان وردپرس بالا نمیاد من سایت و میبینم اما از پیشخوان خبری نیست حتی فایل wp-login یه وردپرس سالم و دوباره آپ کرده تو هاست اما بازم درست نشد ویرایش شده آذر 96 توسط hamid_diablo نقل قول لینک به ارسال
فرحان 997 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 نگفتین حالت دیباگ وردپرس فعاله ؟ وقتی میزنید site.ir/wp-admin چی میاد ؟ 2 نقل قول لینک به ارسال
Black_Sky 6,349 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 ادامه صحبت های فرحان عزیز شما باید دقیق صحبت کنید اگر سایت بالا میاد و بدون مشکل وقتی wp-login میزنید چه اتفاقی می افتد ؟ صفحه سفید میاید ؟( صفحه خالی) و یا اینکه ارور خاصی دریافت میکنید درضمن حالت دیباگ فعال کنید و سپس وارد پنل ادمین بشوید و خطاها ببینید و برطرف کنید ! برای فعال سازی حالت دیباگ کد زیر توی wp-config.php قرار بدهید define('WP_DEBUG', true); 2 نقل قول لینک به ارسال
hamid_diablo 0 ارسال شده در آذر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 (ویرایش شده) در 17 ساعت قبل، فرحان گفته است : نگفتین حالت دیباگ وردپرس فعاله ؟ وقتی میزنید site.ir/wp-admin چی میاد ؟ در 9 ساعت قبل، Black_Sky گفته است : ادامه صحبت های فرحان عزیز شما باید دقیق صحبت کنید اگر سایت بالا میاد و بدون مشکل وقتی wp-login میزنید چه اتفاقی می افتد ؟ صفحه سفید میاید ؟( صفحه خالی) و یا اینکه ارور خاصی دریافت میکنید درضمن حالت دیباگ فعال کنید و سپس وارد پنل ادمین بشوید و خطاها ببینید و برطرف کنید ! برای فعال سازی حالت دیباگ کد زیر توی wp-config.php قرار بدهید define('WP_DEBUG', true); ما دو نفریم که هر کدوم یک وردپرس نصب کرده وقتی wp-admin رو میزنم وردپرس دوستم بالا میاد و میتونم پس و یوزر بذم و وارد وردپرس بشم و مشکلی هم نیست اما وقتی با وردپرسی که خودم روی هاست نصب کردم میخوام وارد سایت بشم نمیشه یعنی خود سایت بالا میاد . اما پیشخوان وردپرس بالا نمیاد ... من دیباگ رو هم روی wp-config وردپرسم فعال کردم . حالا تو cpanel چطور ارورهارو ببینم؟ ویرایش شده آذر 96 توسط hamid_diablo نقل قول لینک به ارسال
فرحان 997 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 در 4 ساعت قبل، hamid_diablo گفته است : من دیباگ رو هم روی wp-config وردپرسم فعال کردم . حالا تو cpanel چطور ارورهارو ببینم؟ فرقی نداره اونجا هم باید آدرس پنل ادمین رو بزنید تا بتونید ارورها رو ببینید. نسخه php روی هاست رو بررسی کنید بینید چنده؟ بهتر 5.4 یا 5.6 باشه. 1 نقل قول لینک به ارسال
hamid_diablo 0 ارسال شده در آذر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 در 5 ساعت قبل، فرحان گفته است : فرقی نداره اونجا هم باید آدرس پنل ادمین رو بزنید تا بتونید ارورها رو ببینید. نسخه php روی هاست رو بررسی کنید بینید چنده؟ بهتر 5.4 یا 5.6 باشه. php نسخه 5.6 هست تو محیط لوکال هم همین مشکلو دارم ... نقل قول لینک به ارسال
Black_Sky 6,349 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 در 1 ساعت قبل، hamid_diablo گفته است : php نسخه 5.6 هست تو محیط لوکال هم همین مشکلو دارم ... شما وقتی دیباگ فعال کردید وارد wp-admin شدید چه خطایی مواجه شدید ! درضمن شما نصف سوالات بنده هم پاسخ ندادید !صفحه اگر سفید باشه یک راه حل داره اگر نه ارور خاصی باشه یک راه حل دیگه! 2 نقل قول لینک به ارسال
hamid_diablo 0 ارسال شده در آذر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 در 19 ساعت قبل، Black_Sky گفته است : شما وقتی دیباگ فعال کردید وارد wp-admin شدید چه خطایی مواجه شدید ! درضمن شما نصف سوالات بنده هم پاسخ ندادید !صفحه اگر سفید باشه یک راه حل داره اگر نه ارور خاصی باشه یک راه حل دیگه! آقا خود به خود درست شد !!! پیشخوان ظاهر شد و مشکلی نیست یکی از دوستانم گفت معمولا وردپرس گاهی اینطوری میشه ... نقل قول لینک به ارسال
Alizade 0 ارسال شده در خرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 سلام کسی بیداره؟ توی تنظیمات وردپرس url ورود به پیشخوانو عوض کردم بعد کلا پرید بیرون دیگه نمیتونم واردش بشم صفحه کلا سفیده کسی میدونه چرا؟ نقل قول لینک به ارسال
sh.a 1 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 سلام سایت من error میده و بالا نمیاد حدس میزنم به خاطر پوسته جدید باشه اما از هاست حذف کردم از phpmyadmin هم تمو تغیر دادم اما اتفاقی نیوفتاد میگه در این خط مشکل داره $shown_widgets = call_user_func_array( 'array_merge', $sidebars_widgets ); نقل قول لینک به ارسال
HAMRAH 467 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 در 5 ساعت قبل، sh.a گفته است : سلام سایت من error میده و بالا نمیاد حدس میزنم به خاطر پوسته جدید باشه اما از هاست حذف کردم از phpmyadmin هم تمو تغیر دادم اما اتفاقی نیوفتاد میگه در این خط مشکل داره $shown_widgets = call_user_func_array( 'array_merge', $sidebars_widgets ); سلام از طریق هاست نام پوشه پلاگین رو تغییر بدین تا سایت بدون پلاگین بارگزاری بشه اگه مشکل از پلاگین ها باشه سایت بالا میاد و میتونین تشخیص بدین از کدوم پلاگین هست نقل قول لینک به ارسال
sh.a 1 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 در 15 ساعت قبل، HAMRAH گفته است : سلام از طریق هاست نام پوشه پلاگین رو تغییر بدین تا سایت بدون پلاگین بارگزاری بشه اگه مشکل از پلاگین ها باشه سایت بالا میاد و میتونین تشخیص بدین از کدوم پلاگین هست هیچ تغیری نکرد نقل قول لینک به ارسال
amirali ghorbani 326 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 در 1 ساعت قبل، sh.a گفته است : هیچ تغیری نکرد سلام بگین بکاپ روز قبل رو براتون بزارن 1 نقل قول لینک به ارسال
sh.a 1 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 از کدام قسمت میشه این کار رو انجام داد نقل قول لینک به ارسال
amirali ghorbani 326 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 در 3 ساعت قبل، sh.a گفته است : از کدام قسمت میشه این کار رو انجام داد از شرکتی که هاست خریدید این درخاست رو بکنید نقل قول لینک به ارسال
sh.a 1 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 من از xamppدارم استفاده میکنم نقل قول لینک به ارسال
mir.seyyed 444 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 در ۱ ساعت قبل، sh.a گفته است : من از xamppدارم استفاده میکنم سلام اگر با تغییر نام پوشه پلاگین ها و تم ها درست نشد، هسته وردپرس رو دو باره نصب کنید به این صورت که تمام فایل های وردپرس غیر از پوشه wp-content و فایل confing.php رو حذف کنید و وردپرس رو دانلود کنید و همه فایل ها غیر از اون دو تا رو کپی کنین. 2 نقل قول لینک به ارسال
13aram 0 ارسال شده در 6 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 6 فروردین در در ۱۳۹۶/۹/۲۳ در 23:45، Black_Sky گفته است : شما وقتی دیباگ فعال کردید وارد wp-admin شدید چه خطایی مواجه شدید ! درضمن شما نصف سوالات بنده هم پاسخ ندادید !صفحه اگر سفید باشه یک راه حل داره اگر نه ارور خاصی باشه یک راه حل دیگه! سلام من هم تقریبا این مشکل رو دارم وقتی site.ir/wp-admin رو میزنم ارور 404 میده.. امکانش هست راهنماییم کنید چطور این مشکل رو رفع کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
13aram 0 ارسال شده در 9 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 9 فروردین سلام من ی مشکلی دارم وقتی site.ir/wp-admin رو میزنم ارور 404 میده.. امکانش هست راهنماییم کنید چطور این مشکل رو رفع کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در 9 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 9 فروردین در 2 ساعت قبل، 13aram گفته است : سلام من ی مشکلی دارم وقتی site.ir/wp-admin رو میزنم ارور 404 میده.. امکانش هست راهنماییم کنید چطور این مشکل رو رفع کنم؟ سلام صفحه اصلی سایت بالا میاد؟ نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .