fazel graphic 20 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 سلامیه مشکل با تقویم شمسی مطالب دارمهمه روزها تو دل همدیگه هستن و اصلا شکلش زیبا نیستآیا افزونه ای مشابه با ظاهری زیباتر وجود داره ؟با تشکر لینک به ارسال
سعید حسینی 2409 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 سلامهمه روزها تو دل همدیگه هستن و اصلا شکلش زیبا نیستسلامنباید این مشکل وجود داشته باشه.اگر آنلاین هست آدرس بدید استایلشو بررسی کنیم. 1 لینک به ارسال
fazel graphic 20 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 سلامنباید این مشکل وجود داشته باشه.اگر آنلاین هست آدرس بدید استایلشو بررسی کنیم.این آدرس سایته تقویم در قسمت پائین سایتهبا تشکر لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 این از استایل پوسته شماست.استایلی که در فوتر استفاده کردید. 3 لینک به ارسال
fazel graphic 20 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 سلامباید چیکارش کنم ؟لطفا راهنمایی کنیدبا تشکر لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 خوب باید براش استایل نویسی کنید.الان شما میخواید چجوری باشه؟ 3 لینک به ارسال
fazel graphic 20 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 من میخوام حداقل اینقدر نزدیک به هم نباشن و تو یه جدول باشنهمین و بسبا تشکر لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 این کد را در انتهای فایل style.css کپی کنید و تست بگیرید#wp-calendar td,#wp-calendar th {padding:2px;text-align:center;width:25px;}#wp-calendar td#next,#wp-calendar td#prev,#wp-calendar td#next a,#wp-calendar td#prev a {width:75px;}#wp-calendar tbody tr:nth-child(odd),#wp-calendar tbody tr:nth-child(odd) td {background:#4F4F4F}نکتهبرای کم و زیاد نمودن عرض خانه های جدول عدد 25 را در خط اول تغییر دهید و عدد 75 در خط بعدی را هم همیشه 3 برابر عدد عرض خانه ها بگذارید اگر با دورنگ شدن جدول مشکل دارید کل خط آخر کد را حذف کنید 5 لینک به ارسال
fazel graphic 20 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 خیلی ممنوندقیقا همونیه که میخوامحالا چطور میشه ایامی که مطلب ایجاد شده رو با رنگ دیگه ای هایلایت کنم ؟با تشکر 1 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 خیلی ممنوندقیقا همونیه که میخوامحالا چطور میشه ایامی که مطلب ایجاد شده رو با رنگ دیگه ای هایلایت کنم ؟با تشکر#wp-calendar td a { display:block;background:#CC0000}#wp-calendar td#next a,#wp-calendar td#prev a{background:transparent}کد و نام رنگ ها 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری