Rangarang

صفحه سفید وردپرس و بالا نیامدن سایت بدون هیچ علامتی

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دقیقا از دیشب سه تا سایت من با هم بالا نمیاد و وقتی واردش می شیم با صفحه سفید مواجه می شیم.

من فایل Error_Log رو که چک می کنم می بینم هیچ خطایی موجود نیست. پشتیبانی هاست می گه مشکل از سمت شماست، در صورتی که من شک دارم، چون اولا چرا هر سه تا سایت با هم و تو یک ساعت بالا نمیاد و دوما چرا تو فایل خطا اثری از هیچ اروری نیست. من راهکارهای موجود تو وب رو هم تست کردم، از جمله افزودن کد نمایش خطا تو wp-config ، تغییر نام پوشه پلاگین، تغییر نام پوشه تم، عوض کردن پوسته از دیتابیس به پیشفرض وردپرس و... اما هیچ کدوم تغییری تو وضعیت صفحه سفید نداد.

 

راه حل پیدا کردن خطا تو چنین مواقعی چی هست؟ چطوری باید ثابت کرد مشکل از سمت سروره یا خودمون؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 دقیقه قبل، Rangarang گفته است :

سلام

دقیقا از دیشب سه تا سایت من با هم بالا نمیاد و وقتی واردش می شیم با صفحه سفید مواجه می شیم.

من فایل Error_Log رو که چک می کنم می بینم هیچ خطایی موجود نیست. پشتیبانی هاست می گه مشکل از سمت شماست، در صورتی که من شک دارم، چون اولا چرا هر سه تا سایت با هم و تو یک ساعت بالا نمیاد و دوما چرا تو فایل خطا اثری از هیچ اروری نیست. من راهکارهای موجود تو وب رو هم تست کردم، از جمله افزودن کد نمایش خطا تو wp-config ، تغییر نام پوشه پلاگین، تغییر نام پوشه تم، عوض کردن پوسته از دیتابیس به پیشفرض وردپرس و... اما هیچ کدوم تغییری تو وضعیت صفحه سفید نداد.

 

راه حل پیدا کردن خطا تو چنین مواقعی چی هست؟ چطوری باید ثابت کرد مشکل از سمت سروره یا خودمون؟

مرسی

باسلام

در این مواقع تغییر نام پوشه پلاگین و نام تم کافیه.

توجهکنید شما نام themes رو نباید تغییر بدین ، باید وارد پوشه themes بشید و نام قالبی که دارید استفاده میکنید رو تغییر بدید. که برگرده به قالب پیش فرض وردپرس

مورد بعدی که بنظرم میرسه باتوجه به اینکه سه سایت در یک هاست دارید افزایش memory_limit هست . اگر بلد هستید و دسترسی دارید به php.ini مراجعه کنید و ببینید memory_limit چند هست روی 128 یا 256 تنظیم کنید . اگر بلد نیستین به پشتیبانی بگید براتون افزایش بدن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در ۱ ساعت قبل، nazanin123 گفته است :

باسلام

در این مواقع تغییر نام پوشه پلاگین و نام تم کافیه.

توجهکنید شما نام themes رو نباید تغییر بدین ، باید وارد پوشه themes بشید و نام قالبی که دارید استفاده میکنید رو تغییر بدید. که برگرده به قالب پیش فرض وردپرس

مورد بعدی که بنظرم میرسه باتوجه به اینکه سه سایت در یک هاست دارید افزایش memory_limit هست . اگر بلد هستید و دسترسی دارید به php.ini مراجعه کنید و ببینید memory_limit چند هست روی 128 یا 256 تنظیم کنید . اگر بلد نیستین به پشتیبانی بگید براتون افزایش بدن

 

سلام، مرسی از پاسختون

نه من نام پوشه Theme رو تغییر ندادم، فقط نام قالب رو تغییر دادم. پلاگین هارو هم یک بار کلا نام پوشه رو و تو یک سایت دیگه نام خود پلاگین رو تغییر دادم امال کلا مشکل از این چیزها نیست، چون قبلا تجربه داشتم که با این راه حل ها درستش کنم.

ضمنا هر سه تا سایتم تو یک هاست نیست، نکته همین جاست دقیقا. سه سایت تو سه سرور مختلف یک شرکت، واسه همین تعجب کردم. از طرفی سایت ها همگی تازه هستن و اصلا حتی تو گوگل هم ثبت نشده که مثلا بگیم کمبود حافظه داریم. تو PHP.INI دو خط کد بیشتر نبود که مربوط به suhosin.post.max_vars هست. با این حال من دستور افزایش  میزان حافظه رو هم تو همین فایل و هم تو wp-config تست کردم اما بازم جواب نداد.

یک بار هم htaccess رو کلا پاک کردم اما درست نشد بازم و برش گردوندم به حالت قبل.

واقعا نمی دونم چی شده؟ |: هاست هم که میگه مشکل از سمت ما نیست...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 24 دقیقه قبل، Rangarang گفته است :

 

 

سلام، مرسی از پاسختون

نه من نام پوشه Theme رو تغییر ندادم، فقط نام قالب رو تغییر دادم. پلاگین هارو هم یک بار کلا نام پوشه رو و تو یک سایت دیگه نام خود پلاگین رو تغییر دادم امال کلا مشکل از این چیزها نیست، چون قبلا تجربه داشتم که با این راه حل ها درستش کنم.

ضمنا هر سه تا سایتم تو یک هاست نیست، نکته همین جاست دقیقا. سه سایت تو سه سرور مختلف یک شرکت، واسه همین تعجب کردم. از طرفی سایت ها همگی تازه هستن و اصلا حتی تو گوگل هم ثبت نشده که مثلا بگیم کمبود حافظه داریم. تو PHP.INI دو خط کد بیشتر نبود که مربوط به suhosin.post.max_vars هست. با این حال من دستور افزایش  میزان حافظه رو هم تو همین فایل و هم تو wp-config تست کردم اما بازم جواب نداد.

یک بار هم htaccess رو کلا پاک کردم اما درست نشد بازم و برش گردوندم به حالت قبل.

واقعا نمی دونم چی شده؟ |: هاست هم که میگه مشکل از سمت ما نیست...

سلام الان یعنی شما تم های پیش فرض وردپرس هم فعال می کنید و بعد پیوند یکتارو یک بار ذخیره می کنید آیا باز هم چیزی نمایش نمیده 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

سلام الان یعنی شما تم های پیش فرض وردپرس هم فعال می کنید و بعد پیوند یکتارو یک بار ذخیره می کنید آیا باز هم چیزی نمایش نمیده 

 

ببینید من هیچ دسترسی ای به پنل مدیریتی و همچنین خود سایت ندارم تا پیوند یکتارو یک بار ذخیره کنم. فقط از طریق Cpanel می رم و تم پیشفرض رو فعال می کنم اما هیچ تغییری به وجود نمیاد. دو راه هست دیگه واسه این کار، اسم تم اصلی رو تغییر بدیم، پیش فرض می ره تم وردپرس رو انتخاب می کنه. راه دوم رو هم از دیتابیس انجام دادم اما جوابگو نیست.

من مطمئنم این مشکل نیست! مطمئنم، چون من تو 4 سایت جداگانه تو 4 تا سرور جداگانه 4 تا Theme جدا داشتم، چطوری می شه همگی تو یک شب با ارور صفحه سفید مواجه بشن؟ |: تو فایل Error_Log هم که هیچی نیست! مگه نباید همه مشکلات اون تو ثبت شه؟ واقعا نمی دونم باید چیکار کنم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، Rangarang گفته است :

 

 

سلام، مرسی از پاسختون

نه من نام پوشه Theme رو تغییر ندادم، فقط نام قالب رو تغییر دادم. پلاگین هارو هم یک بار کلا نام پوشه رو و تو یک سایت دیگه نام خود پلاگین رو تغییر دادم امال کلا مشکل از این چیزها نیست، چون قبلا تجربه داشتم که با این راه حل ها درستش کنم.

ضمنا هر سه تا سایتم تو یک هاست نیست، نکته همین جاست دقیقا. سه سایت تو سه سرور مختلف یک شرکت، واسه همین تعجب کردم. از طرفی سایت ها همگی تازه هستن و اصلا حتی تو گوگل هم ثبت نشده که مثلا بگیم کمبود حافظه داریم. تو PHP.INI دو خط کد بیشتر نبود که مربوط به suhosin.post.max_vars هست. با این حال من دستور افزایش  میزان حافظه رو هم تو همین فایل و هم تو wp-config تست کردم اما بازم جواب نداد.

یک بار هم htaccess رو کلا پاک کردم اما درست نشد بازم و برش گردوندم به حالت قبل.

واقعا نمی دونم چی شده؟ |: هاست هم که میگه مشکل از سمت ما نیست...

باتوجه به تایپیک های مختلف شما پیشنهادم اینه از پشتیبانی هاستتون درخواست ریستور بکاپ کنید . بکاپ 48ساعت قبل رو 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 ساعت قبل، nazanin123 گفته است :

باتوجه به تایپیک های مختلف شما پیشنهادم اینه از پشتیبانی هاستتون درخواست ریستور بکاپ کنید . بکاپ 48ساعت قبل رو 

 

مرسی، برگردوندند اما باز هم صفحه سفید بود.

واسه همین حدس من اینه که مشکل از خود سرور هست چون اون موقع سایت بالا می اومد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط armin19901369
       با سلام و احترام
      یک وبسایت بر مبنای وردپرس دارم. پروژه در رابطه با ارتقا افزونه های وردپرسی هست و شامل دو قسمت زیر هست:
      ۱-در وبسایت از سیستم امتیازدهی با افزونه mycred رو دارم. هوک های پیش فرض افزونه شامل گراویتی فرم هست و بر مبنای پر کردن هر فرم به کاربر امتیاز میده.
      بعد از پر کردن فرم ها با استفاده از افزونه گراویتی فلو روندهایی برای فرم ها انجام میشه. می خوام یه هوک توی mycred تعریف بشه که در صورتی که یک روند برای فرم انجام شد به کاربر امتیاز بده. یعنی یه هوک برای گراویتی فلو تو mycred تعریف بشه.
      ۲-. افزونه mycred برای referal هایی که منجر به ثبت نام کاربر بشه به کاربر ارجاع دهنده امتیاز میده. این در صورتی کار می کنه که از ثبت نام پیش فرض وردپرس استفاده بشه.ثبت نام در حال حاضر از طریق افزونه digits و با استفاده از شماره موبایل انجام میشه
      می خوام با ثبت نام کاربر از طریق digits هم امتیاز ارجاع داده بشه.
      ممنون میشم هزینه و زمان رو برای انجام هر قسمت پروژه بفرمایید.
    • توسط soshiant
      درود دوستان
       
      من زمانی که پست ها رو زمان بندی میکنم، گاهی بعضی از پست ها در زمان تعیین شده ارسال نمیشه و وقتی به «نوشته» رجوع میکنم جلوی پست نوشته «زمان از دست رفته».
      ضمنا در بخش سلامت سایت هم یه همچین اروری وجود داره که احتمالا مرتبط با همین اشکال هست:
      «The scheduled event, daily_clean_database, is late to run. Your site still works, but this may indicate that scheduling posts or automated updates may not work as intended.»
       
      میدونید مشکل چیه و چطور باید رفعش کنم؟
      سپاس
    • توسط soshiant
      سلام
      در سایت من یه سری آیکون وجود داره که کد فراخوانی کنم
      مثلا وقتی این کد در جایی از سایت گذاشته میشه:
      <div class="box"><i class="icon-menu"></div> آیکنی که اسم icon-menu هست فراخوانی میشه و نمایش داده میشه
       
      من میخوام بدونم این آیکون icon-menu و آیکون های در چه پوشه ای ذخیره شدن؟ چون میخوام یکی دو تا آیکون دیگه به سایتم اضافه کنم. اگه میشه آدرس بدید این ایکون ها در کجای وردپرس و دقیقا در کدوم پوشه ها ذخیره شدن؟
       
      سپاس
    • توسط msprogrammer
      سلام دوستان، من یه منو دیدم توی سایت که با asp.net نوشته شده. امکانش هست کسی کمک کنه که چطور باید این منو رو برای وردپرس پیاده سازی کنم؟
      تا جایی که میدونم باید برای این منو از walker استفاده کرد اگر اشتباه نکنم.
      منبعی برای آموزش walker برای وردپرس دارین؟
      نمیدونم میتونم آدرس سایت رو لینک کنم یا نه بنابراین اسمش رو مینویسم: سایت didital
      ( didital . net )منو که در حالت ویندوز داره رو میخوام. ممنونم
    • توسط noorian
      سلام دوستان
      من درحال طراحی یک افزونه هستم ، و افزونه با فایل استایل با پسوند css سازگار نیست (style.css) پس مجبور شدم فایل استایل رو با پسوند php ایجاد کرده و در فایل اصلی افزونه فراخوانی کنم (include style.php)
       
      اما وقتی افزونه رو نصب میکنم ارور زیر رو میده :
      این افزونه 2405 حرف از خروجی غیرمنتظره در طول فعال‌سازی تولید کرد. اگر پیام اخطار “headers already sent” ، مشکلات مربوط به خوراک‌های پیوند یا مسائل دیگر را دریافت کردید، این افزونه را غیرفعال یا حذف کنید.
      چطوری این مشکل رو رفع کنم؟