ialireza

تمامی سوالات کاربران پیرامون بهینه سازی و سئو

98 پست در این موضوع قرار دارد

از هر افزونه ای که استفاده میکنید بررسی کنید ببینید توی تنظیماتش چه چیزی رو به عنوان عنوان صفحه قرار میده .

اگر از افزونه seo استفاده نمیکنید فایل header.php رو باز کنید ببینید در تگ title چه کدی قرار گرفته .

کد زیر


<title><?php global $page, $paged; wp_title( '', true, 'right' ); bloginfo( 'name' ); $site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) echo " | $site_description"; ?></title>

----

یک سوال من این نوشته را از قسمت پیج اسپید گوگل دریافت کردم معناش چیه؟تصویرش هم ضمیمه کردم!

Snap1.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر


<title><?php global $page, $paged; wp_title( '', true, 'right' ); bloginfo( 'name' ); $site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) echo " | $site_description"; ?></title>

----

یک سوال من این نوشته را از قسمت پیج اسپید گوگل دریافت کردم معناش چیه؟تصویرش هم ضمیمه کردم!

Snap1.jpg

منظورش این هست که شما بجای استفاده از تعداد زیادی تصویر از یک تصویر استفاده کنید و همه اون تصاویر را در یک تصویر جای بدید. این کار را با خاصیت css sprites می توانید پیاده سازی کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من ساختار لینک هام را به زیر تغییر دادم حالا میخوام با ابزار وبمستر آدرس های قدیمی رو حذفشون کنم اما چطوری؟

/%post_id%-%postname%/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر


<title><?php global $page, $paged; wp_title( '', true, 'right' ); bloginfo( 'name' ); $site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) echo " | $site_description"; ?></title>

----

یک سوال من این نوشته را از قسمت پیج اسپید گوگل دریافت کردم معناش چیه؟تصویرش هم ضمیمه کردم!

Snap1.jpg

منظورش این هست که شما بجای استفاده از تعداد زیادی تصویر از یک تصویر استفاده کنید و همه اون تصاویر را در یک تصویر جای بدید. این کار را با خاصیت css sprites می توانید پیاده سازی کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورش این هست که شما بجای استفاده از تعداد زیادی تصویر از یک تصویر استفاده کنید و همه اون تصاویر را در یک تصویر جای بدید. این کار را با خاصیت css sprites می توانید پیاده سازی کنید.

پيرو سخنان سعيد عزيز ساده ترين راه براي اينكار استفاده از سايت http://csssprites.com/ هست

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر


<title><?php global $page, $paged; wp_title( '', true, 'right' ); bloginfo( 'name' ); $site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) echo " | $site_description"; ?></title>

دوستان میشه راهنماییم کنید؟

میخوام که نام سایت از نام مطلب در گوگل و هنگام ایندکس شدن نباشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حقیقتش من زیاد php بلد نیستم . اما حدودی میدونم که این کد میاد عنوان صفحه رو با عنوان سایت در کنار هم قرار میده . اگر از افزونه seo مثل all in one استفاده کنید میتونید مشخص کنید عنوان سایت رو در ادامه مطالبتون نیاره . این کد php رو هم تست کنید .


<title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }
elseif (is_single() ) { single_post_title(); }
elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); }
else { wp_title('',true); } ?></title>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که دادید کار من را درست کرد اما تیتل صفحه اصلی را خراب کرد

منظورم اینه که قبلا تیتل :

وبلاگ نویسان | مرجع وبلاگ نويسان

بود ولی حالا شده وبلاگ نویسان خالی!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید

<title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); echo '|'; bloginfo('description'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }
elseif (is_single() ) { single_post_title(); }
elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); }
else { wp_title('',true); } ?></title>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون درست شد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال

الان اینطوری شده:

<title>وبلاگ نویسان|مرجع وبلاگ نويسان</title>

خوب نباید بین کلمه و | فاصله باشه؟ چطوری توی اون کد بالا فاصله ایجاد کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی html برای فاصله از کد زیر استفاده میشه :


 

امتحان کنید ببینید اینجا هم جواب میده یا نه .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب دوستان نظرتون چیه تمام سی اس اس های قالبم را در یک فایل قرار بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب دوستان نظرتون چیه تمام سی اس اس های قالبم را در یک فایل قرار بدم؟

سایتهایی هستند به نام Unused CSS که سایت خودتون اگر چک کنید میبینید در صفحات CSSهای زیادی بی‌استفاده هستند

بخواهید بهینه کار کنید باید برای هر نوع فایل یا صفحه یک CSS بنویسید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان من 4تا فایل سی اس اس برای پوسته هم هستش

و سه تا برای افزونه

حالا من تمام اینها را بریزم توی فایل سی اس اس قالبم؟

میشه یه فشرده ساز سی اس اس معرفی کنید/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان من 4تا فایل سی اس اس برای پوسته هم هستش

و سه تا برای افزونه

حالا من تمام اینها را بریزم توی فایل سی اس اس قالبم؟

میشه یه فشرده ساز سی اس اس معرفی کنید/

همین طور که گفتم یکی کردن فایلهای CSS کار درستی نیست

در اینترنت جستجو کنید Minify CSS


http://www.minifycss.com/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولی من هرچی مقاله و مجله تا حالا خوندم

گفتند که بهتره چون یه بار توسط مرورگر فراخوانی میشه و یکی فایل بیشتر نیستش!

دلیل مخالفت شما با اینکار چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من افزونه WP Minify را نصب کردم

و وقتی سرعت سایت خودم را دیدم،شاخ در آوردم

post-848-0-26415500-1366045970_thumb.jpg

خوب نمره شده آ ولی سرعت شده 12 ثانیه

بعد کش مرورگر را خالی کردم و سایتم را دیدم،دیدم همه چیز خراب شده!! تو عکس بالا هم عکس سایتم را میتونید ببینید

چرا این افزونه سایت را اینطوری میکنه!؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتهایی هستند به نام Unused CSS که سایت خودتون اگر چک کنید میبینید در صفحات CSSهای زیادی بی‌استفاده هستند

بخواهید بهینه کار کنید باید برای هر نوع فایل یا صفحه یک CSS بنویسید

مانند سایت زیر

http://unused-css.com/

ولی من هرچی مقاله و مجله تا حالا خوندم

گفتند که بهتره چون یه بار توسط مرورگر فراخوانی میشه و یکی فایل بیشتر نیستش!

دلیل مخالفت شما با اینکار چیه؟

اگر اشتباه نکنم به علت افزایش حجم و بی استفاده بودن بسیاری از کدها در سایر صفحات این کار اشتباست.

برای بهینه و سبک بود بهتره اشتراک صفحات مانند هدر و فوتر و... در یک فایل سی اس اس و برای سایر اجزا در فایل جدا قرار بگیرد.

مثلا اگر کدهای صفحه اصلی بجز بخش هدر و فوتر در صفحه پست ثابت استفاده نداشته باشد بهتره فایلهاشون رو از هم جدا میکنیم.

اگر انواع پوسته رو مشاهده کرده باشید بهتر متوجه میشید....

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که فقط میخوام فایل سی اس اس اصلیم و منوی سایت را یکی کنم ولی هر کار میکنم خراب میشه!

چرا؟


<link rel="sty
lesheet" type="text/css" media="all" href="http://4blogers.com/wp-content/themes/4B/style.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="http://4blogers.com/wp-content/themes/4B/files/css/superfish.css" />

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من افزونه WP Minify را نصب کردم

و وقتی سرعت سایت خودم را دیدم،شاخ در آوردم

post-848-0-26415500-1366045970_thumb.jpg

خوب نمره شده آ ولی سرعت شده 12 ثانیه

بعد کش مرورگر را خالی کردم و سایتم را دیدم،دیدم همه چیز خراب شده!! تو عکس بالا هم عکس سایتم را میتونید ببینید

چرا این افزونه سایت را اینطوری میکنه!؟

این رو مستقیم با یک منبع قرار میدم

http://wpu.ir/sd7wq

فشرده سازی یعنی نادیده گرفتن برخی از حالات ، ویژگی ها ( که می تونه شامل قسمت غیر فعال برنامه یا قسمت های دیگه باشه ....) . بسته به متد فشرده سازی امکان بروز خطا جود داره

بفرض در فشرده سازی jvavsctript بعد از فشرده امکان داره در لود برخی توابع (فراخوانی) دچار مشل بشیم .

بفرض در فشرده سازی CSS بعد از فشرده سازی امکان داره در لود استایل و خصوصیتها یکی از پارامترها از بین رفته باشه

ولی امکان خطا در فشرده سازی کمه و خصلت خوبش سرتر از خصلت بدشه..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولی دوست عزیز

این افزونه تمام ویژگی ها را بیخیال شده بود

و ظاهر سایت را .....

افزونه ای مشابه میشناسید که عملکرد بهتری داشته باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا در الکسا بخش ساب دامین سایتم در صدی رو بعنوان بازدید کننده سایت داشت

اما از زمانی که ساب دامین رو توسط انتقال دهنده از نوع 301 به یک صفحه دیگر ارجا میدم

دیگه در الکسا خبری از بازدیدکننده ساب دامین نیست

و حتی 303 رو هم امتحان کردم باز هم درست نشد

آیا مشکل از انتقال دهنده هست

یا اینکه چون ساب دامین رو بعنوان یک سایت مستقل قرار دادم اینطور شده

سایت مستقل یعنی فروم را یک دامین مستقل در هاست تنظیم کردم

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا در الکسا بخش ساب دامین سایتم در صدی رو بعنوان بازدید کننده سایت داشت

اما از زمانی که ساب دامین رو توسط انتقال دهنده از نوع 301 به یک صفحه دیگر ارجا میدم

دیگه در الکسا خبری از بازدیدکننده ساب دامین نیست

و حتی 303 رو هم امتحان کردم باز هم درست نشد

آیا مشکل از انتقال دهنده هست

یا اینکه چون ساب دامین رو بعنوان یک سایت مستقل قرار دادم اینطور شده

سایت مستقل یعنی فروم را یک دامین مستقل در هاست تنظیم کردم

با تشکر

احتمالا به خاطر همون انتقال هست

تمام درخواستها منتقل میشوند . در نتیجه در سابدامین سایتی نیست که الکسا بگیره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس چطور بایستی دامنه کوتاه و جدید رو به ساب دامین معرفی کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط miladmirani
      سلام
      در سرچ کنسول گوگل سایت مپ من  اضافه شده و روی حالت Success هستش اما در Discovered URLs عدد صفر رو نشون میده، کسی این مشکل رو داشته؟ اصلا این مورد مشکل به حساب میاد یا برای سایت نوپا عادیه؟
    • توسط irannutshell
      با عرض سلام و خسته نباشید
      وقت بخیر
      من برای یک سایت ریخته گری دقیق محتوا ترجمه کردم. و چندتا از محتوا ها موضوع این شکلی دارند برای مثلا: فرآیند ریخته گری دقیق، مزایا و معایب ریخته گری دقیق، ریخته گری دقیق چیست و...
      موضوع مشترک بین تمامی این محتواها اینه که کلمه کلیدی یکسان یعنی ریخته گری دقیق دارند اما محتوای یکسانی نه. اینجا باید دقیقا چیکار کرد تا به مشکل نخورد؟ اصن مشکلی وجود خواهد داشت؟
      چون یوست هم گیر میده که شما ازین کلمه کلیدی قبلا استفاده کرده اید. صفحه اصلی سایت هم با همین کلمه کلیدی بالا اومده
    • توسط irannutshell
      سلام خدمت همه دوستان
      من چندتا برگه دارم که نمیخوام توی گوگل لیست بشن. حالا نمیدونم این با نوایندکس یکیه یا نه. از تو یوست پریمیومم میزنم که موتورهای جستجو نشون نده ولی میبینم گوگل کنسول تو قسمت indexed, not submitted in sitemap هنوز نگهشون داشته و وقتی با site: هم چک میکنم میبینم هستن. برچسباهم میخوام همینکارو بکنم اما با این تفاسیر نمیشه.
      الان من این برگه هارو حذف کنم درست میشه؟ 404 نمیخوره؟
      اصن راهی هست من اینارو نگهدارم اما گوگل لیستشون نکنه؟
    • توسط irannutshell
      سلام خسته نباشید
      من وبسایتمو میخواستم در کنسول ثبت کنم، دو راه براش وجود داره ولی وقتی از دامین میری دیگه بهت اجازه استفاده از tools نمیده.
      حالا باید چیکار کرد؟ هم دامین ثبت کرد هم url prefix؟
      خود url هم چندین حالت داره مثل با www و بدون اون و https  و http که اطلاعاتشونم مثل کلیک و اینها متفاوته انگاری. مثلا از www همه چی صفره. همه رو باید اد کرد و هر تغییری میخوای بدی مثل disavow کردن تک تک برای همه انجام داد؟



    • توسط irannutshell
      سلام روز بخیر.
      بنده یه وبسایتی دارم به ادرس sg-casting.com
      میخواستم ببینم تگا تا میزان چند (h1-h2-h3-h4-h6-h6) واسه سئو مفیدن و تعداد استفاده از هر کدوم چند باره تقریبا؟
      من تو وبسایت تگای h2 اینطوری گذاشتم
      محصولات ریخته گری دقیق
      درباره صنعت گستر
      وبلاگ صنعت گستر
      آلیاژهای ریخته گری دقیق
      این تکرار ریخته گری و صنعت گستر به سئو اسیب میزنه یا کمک میکنه؟