رفتن به مطلب

کدام روش در php سریعتر عمل میکنه؟


پست های پیشنهاد شده

سلام

بنظرتون سرعت عمل اولی بیشتره یا دومی؟ البته دومی simpleHTMLdom یک کتابخانه داره

چون چند جدول رو باید توو یک صفحه نمایش بدم، خیلی برام مهمه که سرعتش بالا باشه
میخوام محتویات یک دیو کلاس خاص رو باهاش دریافت کنم (یک جدول قیمت )

file_get_contents()

simpleHTMLdom

 

ویرایش شده توسط nazanin123
لینک به ارسال
simpleHTMLdom

این رو امتحان نکردم ولی

file_get_content()

نسبت به curl خیلی خیلی سریعتره !

اگه دسترسی دارید به جای اینکه با هر بار لود صفحه یک در خواست به سمت اون سرور api بفرستید یک فایل بسازید و محتوا رو توی یک دیتابیس ذخیره کنید و اون رو توی کرونجاب بزارید تا هر ۱ ساعت یا چند ساعت اطلاعات رو براتون دریافت کنه ! و قیمت رو از طریق دیتابیس نمایش بدید این کار خیلی سریع تره !

لینک به ارسال

سلام و درود

 

از CURL برای دریافت اطلاعات اون صفحه استفاده کنید و سپس از کلاس های DOMDocument و DOMXPath برای دسترسی به دایو مربوطه اقدام کنید.

 

موفق باشید

لینک به ارسال
در 2 ساعت قبل، geeksesi گفته است :

simpleHTMLdom

این رو امتحان نکردم ولی


file_get_content()

نسبت به curl خیلی خیلی سریعتره !

اگه دسترسی دارید به جای اینکه با هر بار لود صفحه یک در خواست به سمت اون سرور api بفرستید یک فایل بسازید و محتوا رو توی یک دیتابیس ذخیره کنید و اون رو توی کرونجاب بزارید تا هر ۱ ساعت یا چند ساعت اطلاعات رو براتون دریافت کنه ! و قیمت رو از طریق دیتابیس نمایش بدید این کار خیلی سریع تره !

میشه ی خرده بیشتر توضیح بدید، یک مثال بزنید، توو سایت وردپرسی چطور میتونم اینکار رو انجام بدم؟

لینک به ارسال
در 3 ساعت قبل، nazanin123 گفته است :

میشه ی خرده بیشتر توضیح بدید، یک مثال بزنید، توو سایت وردپرسی چطور میتونم اینکار رو انجام بدم؟

توی سایت وردپرسی شما دسترسی به هاست دارید !

می تونید این کار رو با افزونه انجام بدید می تونید این کار رو از طریق یک اسکریپت مستقل انجام بدید فرقی نمی کنه ( من روش اسکریپت مستقل رو ترجیع می دم )

اول با نوشتن یه اسکریپت php اطلاعاتتون رو از سایت مورد نظر با curl یا روش های دیگه که خودتون هم گفتید بدست می اورید بعد یک دیتابیس می سازید و اون اطلاعات رو توی دیتابیس ذخیره می کنید.

حالا به کرونجاب هاستتون می رید و تنظیم می کنید که این اسکریپتی که نوشتید هر فلان ساعت ۱ بار اجرا بشه ( این یعنی قیمت ها رو داخل دیتابیس بروز می کنه )

حالا شما به جای اینکه برای هر بار رفرش بخواهید به سرور مورد نظرتون یه درخواست بفرستید و قیمت و اطلاعات دیگه رو بگیرید خب قطعا سرعت کم گریبانگیرتون میشه

به این وسیله شما هر فلان ساعت یک بار اطلاعات رو از سرور مقابل می گیرد , ذخیره می کنید توی دیتابیس اینجوری شما با سرعت بیشتری می تونید به اطلاعات دست پیدا کنید.

فقط کافیه با یک کوئری به دیتابیستون این اطلاعات رو استخراج و نمایش بدید :)

لینک به ارسال

البته این یه فن مرغابی هست .اگه اطلاعات درون اون صفحه مثلا جداول کلاس یا ایدی خاص دارن که اونها رو متمایز میکنه سریعترین راه استفاده از strpos و substr هست

در غیر ین صورت همون پست مهران عزیز صحیح است

لینک به ارسال
در 48 دقیقه قبل، lord_viper گفته است :

البته این یه فن مرغابی هست .اگه اطلاعات درون اون صفحه مثلا جداول کلاس یا ایدی خاص دارن که اونها رو متمایز میکنه سریعترین راه استفاده از strpos و substr هست

در غیر ین صورت همون پست مهران عزیز صحیح است

باسلام

اون صفحه صفحه اصلی جدول هست ، یعنی حتی استایل هم نداره ، خام خام هست و فقط یک جدول .

پ.ن: اگر لطف کنید به این تایپیک  هم سر بزنید خیلی ممنون میشم

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...