mohammad21478520 1 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام من سایتی دارم به این آدرس cartoon-dl.ir می خواهم به هاست جدید منتقلش کنم کسی هست برام انجامش بده؟ اینم شمارم اگه می خواستید انجام بدید یه پیام بدید تو تلگرام تا مشخصات بدم: 1 لینک به ارسال
geeksesi 41 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 به شرکتی که ازش هاست تهیه کردید بگید براتون انتقال می دهند. لینک به ارسال
nasri 13 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 به پشتیبانی سایت بگوییید انجام می دهند لینک به ارسال
irmacfa 4 ارسال شده در فروردین 97 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 97 دوستان من سایتمو انتقال دادم اما لاگین نمیشه لینک به ارسال
omidch 2 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 (ویرایش شده) در در 3/30/2018 at 14:32، irmacfa گفته است : دوستان من سایتمو انتقال دادم اما لاگین نمیشه میتونید وارد بخش phpmyadmin در کنترل پنل هاستتون بشید سپس در شاخه wp_users یوزر خودتون رو پیدا کنید و پسوردش رو تغییر بدید. (پس از ورود حتما از طریق کنترل پنل سایت هم یک بار دیگه رمز رو تغییر بدید) ویرایش شده اردیبهشت 97 توسط omidch لینک به ارسال
mechanicwp 1 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 هاست جدید رو خریداری کنید اطلاعات رو به شرکتی که هاست خریدید بدید برای شما انتقال رو انجام میدن لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری