peymanwp 1 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام وقتتون به خیر من تمام لینک های موجود در سایت رو به صورت target_blank دادم . حالا تمام لینک ها تو تب جدید باز میشه . الان می خوام تمام لینک ها تو همان صفحه باز بشه و حدود 2500 تا پست دارم که لینک دانلود هاشون به صورت blank هست نمیشه ویرایش کرد خیلی زمان می بره . راهی هست که لینک ها تو همون صفحه باز بشن؟ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام و درود کد زیر رو درون فایل functions.php قالبتون زیر اولین <?php قرار بدید. add_filter('the_content', function($content) { $dom = new DOMDocument(); @$dom->loadHTML(mb_convert_encoding($content, 'HTML-ENTITIES', 'UTF-8')); $xpath = new DOMXpath($dom); $anchor = $xpath->query('//a'); if($anchor->length === 0) return $content; foreach($anchor as $link) { if($link->hasAttribute('target')) { if(stripos($link->getAttribute('target'), "_blank") !== false) { $link->removeAttribute('target'); } } } return trim(preg_replace('/^<!DOCTYPE.+?>/', '', str_replace(array('<html>', '</html>', '<body>', '</body>'), array('', '', '', ''), $dom->saveHTML($dom->documentElement)))); }); موفق باشید 2 لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 در هم اکنون، peymanwp گفته است : ممنون خواهش میکنم. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری