Hosseinpour 32 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام دوستان این کد ها چیه؟؟ آیا این کد ها نشانه هک شدنه؟ این کد در .htaccess # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress کد های فانکشن هم پیوست کردم... لینک به ارسال
rezakianoosh 1795 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام خیر جای نگرانی نیست. کدهای موجود در .htaccess ماله خوده وردپرسه و برای ریدایرکت کردن لینکها میسازه و باید باشن تا وردپرس به درستی کار کنه کدهای فانکشن هم ماله افزونه ninja هست که برای غیرفعال کردن قابلیت انتخاب رمز قوی هستن. 1 لینک به ارسال
church 0 ارسال شده در تیر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 سلام من این ارور بعد از نصب افزونه امنیتی ithemes دریافت کردم و حتی فایل themes هم جایگزین کردم درست نشد Notice: A non well formed numeric value encountered in /public_html/wp-content/themes/1/multinews/framework/functions/rimages.php on line 280 لطفا برای رفع خطا کمک کنید در هیچ سایتی نیست این ارور لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری