Hosseinpour 32 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام دوستان این کد ها چیه؟؟ آیا این کد ها نشانه هک شدنه؟ این کد در .htaccess # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress کد های فانکشن هم پیوست کردم... نقل قول لینک به ارسال
rezakianoosh 1,795 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام خیر جای نگرانی نیست. کدهای موجود در .htaccess ماله خوده وردپرسه و برای ریدایرکت کردن لینکها میسازه و باید باشن تا وردپرس به درستی کار کنه کدهای فانکشن هم ماله افزونه ninja هست که برای غیرفعال کردن قابلیت انتخاب رمز قوی هستن. 1 نقل قول لینک به ارسال
church 0 ارسال شده در تیر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 سلام من این ارور بعد از نصب افزونه امنیتی ithemes دریافت کردم و حتی فایل themes هم جایگزین کردم درست نشد Notice: A non well formed numeric value encountered in /public_html/wp-content/themes/1/multinews/framework/functions/rimages.php on line 280 لطفا برای رفع خطا کمک کنید در هیچ سایتی نیست این ارور نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .