barania32 0 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام وقت بخیر میشه کمکم کنید لطفا یه سایت وردپرسی را انداختم زمانی که میخوام افزونه نصب کنم ارور ( نمیتوان پوشهی محتوای وردپرس (wp-content) را مکانیابی کرد ) چیکارش کنم ؟ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام و درود فایل wp-config.php رو باز کنید سپس زیر خط: /* That's all, stop editing! Happy blogging. */ کد زیر رو اضافه کنید define('FS_METHOD', 'direct'); و مجدد تست کنید. موفق باشید 2 لینک به ارسال
barania32 0 ارسال شده در آبان 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 در هم اکنون، mehran-b گفته است : سلام و درود فایل wp-config.php رو باز کنید سپس زیر خط: /* That's all, stop editing! Happy blogging. */ کد زیر رو اضافه کنید define('FS_METHOD', 'direct'); و مجدد تست کنید. موفق باشید ممنون از لطف شما لینک به ارسال
barania32 0 ارسال شده در آبان 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 ببخشید یه سوال دیگه داشتم حالا با این پیغام رو به رو شدم ؟ cURL error 60: SSL certificate problem: self signed certificate لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 در هم اکنون، barania32 گفته است : ببخشید یه سوال دیگه داشتم حالا با این پیغام رو به رو شدم ؟ cURL error 60: SSL certificate problem: self signed certificate سایتتون ssl داره؟ 1 لینک به ارسال
barania32 0 ارسال شده در آبان 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 در هم اکنون، mehran-b گفته است : سایتتون ssl داره؟ خیر نداره لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 در 11 دقیقه قبل، barania32 گفته است : خیر نداره خوب شما این دو خط کد رو بذار توی فایل functions.php قالبت دقیقا زیر اولین <?php add_filter('https_ssl_verify', '__return_false'); add_filter('https_local_ssl_verify', '__return_false'); بعد فایل رو سیو کنید. مجدد تست بفرمایید که مشکل حل شد یا خیر. 1 لینک به ارسال
barania32 0 ارسال شده در آبان 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 در هم اکنون، mehran-b گفته است : خوب شما این دو خط کد رو بذار توی فایل functions.php قالبت دقیقا زیر اولین <?php add_filter('https_ssl_verify', '__return_false'); add_filter('https_local_ssl_verify', '__return_false'); بعد فایل رو سیو کنید. مجدد تست بفرمایید که مشکل حل شد یا خیر. ممنون اما چنین فایلی به این اسم ندارم ؟ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 نقل قول ممنون اما چنین فایلی به این اسم ندارم ؟ قالب سایتتون فایل functions.php نداره؟ 1 لینک به ارسال
barania32 0 ارسال شده در آبان 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 در هم اکنون، mehran-b گفته است : قالب سایتتون فایل functions.php نداره؟ این فایل دارم admin-functions.php لینک به ارسال
barania32 0 ارسال شده در آبان 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 در هم اکنون، barania32 گفته است : این فایل دارم admin-functions.php داخل همین فایلی که هست کپی اش کردم ولی جواب نداد لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 در 3 دقیقه قبل، barania32 گفته است : این فایل دارم admin-functions.php نه این فایل نیست. پلاگین زیر رو نصب و فعال کنید. mehran-disable-ssl-verify-checker.zip در هم اکنون، barania32 گفته است : داخل همین فایلی که هست کپی اش کردم ولی جواب نداد نه نباید توی اون فایل میذاشتید کد رو از اون فایل حذفش کنید. 1 لینک به ارسال
barania32 0 ارسال شده در آبان 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 در هم اکنون، mehran-b گفته است : نه این فایل نیست. پلاگین زیر رو نصب و فعال کنید. mehran-disable-ssl-verify-checker.zip نه نباید توی اون فیال میذاشتید کد رو از اون فیال حذفش کنید. حذفش کردم لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 در هم اکنون، barania32 گفته است : حذفش کردم بسیار عالی. با نصب پلاگین فوق باید ارور رفع بشه. 1 لینک به ارسال
barania32 0 ارسال شده در آبان 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 اوکی تست میکنم ممنون لینک به ارسال
barania32 0 ارسال شده در آبان 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 ممنون مشکلم حل شد لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 در هم اکنون، barania32 گفته است : ممنون مشکلم حل شد خواهش میکنم. موفق باشید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری