site 79 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 سلام نمیدونم چرا صفحه کاربری باز نمیشه برای ثبت نام یا ورود کاربر همه ماژول ها رو هم غیر فعال کردم اما بازم باز نمیشه عکس : لینک به ارسال
Hosseinpour 32 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 ووکامرس>پیکربندی> از سر برگ برید تو حساب های کاربری > برگه حساب من رو تعریف کنید براش 1 لینک به ارسال
site 79 ارسال شده در مهر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 در 4 دقیقه قبل، -HADI- گفته است : ووکامرس>پیکربندی> از سر برگ برید تو حساب های کاربری > برگه حساب من رو تعریف کنید براش سلام از قبل همون پیشفرض تعیین شده الان من با کروم وارد میشم ، یه تیکه از کادر نشون داده میشه : قبل از این افزونه Autoptimize رو نصب کرده بودم و الان حذفش کردم ولی بازم این مشکل هست لینک به ارسال
ToranjArts 135 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 ببخشید دخالت میکنم، میتونید برگه ی "حساب کاربری من " رو ویرایش کنید که بدونید دقیقا اصلا وجود داره یا نه. میتونی توی برگه ها =>> ویرایش برگه ها پیداش کنی و ببینی ماجرا از چه قراره ، اصلا قالبت یه همچین برگه ای داره یا فقط به صورت پیشفرض یه چیزی گذاشتن. شما یه کار دیگه هم بکن، لینک هایی که داده شده تو پیوندهای یکتا رو هم چک کن. ممکنه لینک اشتباهی داده باشی یا اصلا لینک نداشته باشه. 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری