kimia212asd 0 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 با سلام من چند روزه با وردپرس کار میکنم سایت رو باز میکنم ریداکت میشه به سایت دیگه خارجی هستش فایل وردپرس رو پاک کردم دوباره نصب کردم باز همونه با هاستینگ صحبت کردم اونم سایت رو ریستور کرد به یک هفته پیش باز اون مشکل هست لطفا راهنمایی کنید مشکل رو برطرف کنم ادرس سایت ببینید www.vatanfal.com لینک به ارسال
ToranjArts 135 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 در ۱ ساعت قبل، kimia212asd گفته است : با سلام من چند روزه با وردپرس کار میکنم سایت رو باز میکنم ریداکت میشه به سایت دیگه خارجی هستش فایل وردپرس رو پاک کردم دوباره نصب کردم باز همونه با هاستینگ صحبت کردم اونم سایت رو ریستور کرد به یک هفته پیش باز اون مشکل هست لطفا راهنمایی کنید مشکل رو برطرف کنم ادرس سایت ببینید www.vatanfal.com سلام دوستم، به انجمن خودت خوش اومدی سایت شما الان برای من باز شد و اصلا هم به سایت خارجی ریدارکت نشد. مطمئنی مشکل از بروزرهای خودت نیست؟ من میگم مشکل بروزرته. مگه وردپرس شما همین نیست که نارنجیه و تازه کاره؟ خب ریدایرکت نشد به یه سایت خارجی. با یه بروزر دیگه امتحان کن. کش بروزرت رو پاک کن بعد امتحان کن. نتیجه رو اینجا برام بنویس. لینک به ارسال
Mirrajabi 455 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 در 1 ساعت قبل، kimia212asd گفته است : با سلام من چند روزه با وردپرس کار میکنم سایت رو باز میکنم ریداکت میشه به سایت دیگه خارجی هستش فایل وردپرس رو پاک کردم دوباره نصب کردم باز همونه با هاستینگ صحبت کردم اونم سایت رو ریستور کرد به یک هفته پیش باز اون مشکل هست لطفا راهنمایی کنید مشکل رو برطرف کنم ادرس سایت ببینید www.vatanfal.com سلام . هک شده یا بدافزار افتاده. لینک به ارسال
hamid99 2 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 هک شدی 100 درصد کارت درومد بشین همه وردپرس رو حذف و جایگزین کن حتی دیتابیس هم باید ببینی احتمالا گوگل هم بهت اخطار هک شدن خواهد داد یا داده لینک به ارسال
ToranjArts 135 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 به نظرمن ولی سایتش هک نشده. میشه بگین از کجا فهمیدین که هک شده؟؟؟ لینک به ارسال
ToranjArts 135 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 ببخشید دیدم بلی الان هک شدی، اون موقع که من دیدم هک نشده بود و راحت رفت تو سایتش ریدایرکت هم نشد. ولی الان این مشکل رو داره. کاملا هک شده. لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 اون بنر گوشه سمت چپ بالا رو شما گذاشتی؟ اگه خودت گذاشتی که برش دار خودتم نذاشتی باز برش دار 1 لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 در 2 دقیقه قبل، 4M!R گفته است : اون بنر گوشه سمت چپ بالا رو شما گذاشتی؟ اگه خودت گذاشتی که برش دار خودتم نذاشتی باز برش دار واقعا احسنت. من داشتم میگشتم که چی داره ریدایرکت میکنه که شما اشاره کردی. 1 لینک به ارسال
kimia212asd 0 ارسال شده در مهر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 سلام این ادرسی که داره ریداکت میشه این کجاست چطوری باید پاکش کنم که از شرش خلاص شم کمکم کنید www.vatanfal.com لینک به ارسال
kimia212asd 0 ارسال شده در مهر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 در 11 ساعت قبل، 4M!R گفته است : اون بنر گوشه سمت چپ بالا رو شما گذاشتی؟ اگه خودت گذاشتی که برش دار خودتم نذاشتی باز برش دار سلام من بنر رو برداشتم توش یه کد گزاشته بود ریداکت میشد به به صفحه خارجی دیگه کجاها رو باید برسی کنم حجم پوشه اپلود تو وردپرس زیاده میخوام فایلها رو تو هاست مجددا جایگزین کنم نمیش فشرده کرد زیپ کرد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری