Hoomanhpc2 74 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 سلام. من هنگام مرتب کردن مطالب در یکی از پروژههام به یک مشکلی برخورد کردم. میخوام وقتی تو یه کوئری مطالب رو sort میکنم براساس مقدار یک زمینه دلخواه باشه. اما مشکل اینجاست که زمینه دلخواه من به صورت آرایه چندین داده رو تو خودش ذخیره کرده و من میخوام که مطالب براساس یکی از دادههای اون آرایه مرتب بشه. راهی برای حل این مشکل هست؟ ممنون لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 سلام و درود یه مثال بزنید از اون آرایه ای که سیو کردید به عنوان مقدار کاستوم فیلد. لینک به ارسال
Hoomanhpc2 74 ارسال شده در مهر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 آرایه تک بعدیه. یک نمونه از آرایه به عنوان مقدار کاستوم فیلد: array( "PRICE" => "5375.39", "LASTUPDATE" => "1507827975", "OPEN24HOUR" => "4837.28", "HIGH24HOUR" => "5409.79", "LOW24HOUR" => "4788.48", "LASTMARKET" => "Kraken", "Id" => "1182", "Algorithm" => "SHA256", "ProofType" => "PoW" ) برای مثال میخوام تو یک کوئری مطالب رو براساس ایندکس PRICE مرتب کنم. جای دیگه یه کوئری دیگه بزنم که براساس LASTUPDATE که timestamp هست مرتب کنه. لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 درود مجدد الان دقیقا منظورتون رو متوجه شدم. خبر متاسفانه ممکن نیست که بر اساس مقدار کاستوم فیلدی که به صورت serialize ذخیره شده توی دیتابیس بیایم مطالب رو مرتب کنیم. موفق باشید 1 لینک به ارسال
Hoomanhpc2 74 ارسال شده در مهر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 خیلی ممنون بابت پاسخگویی. پس در این صورت باید مقادیری که میخوام مطالب براساس آنها مرتب بشن رو تو زمینه مجزا ذخیره کنم. درسته؟ در این صورت باید برای هر کدوم از این دادهها از تابع update_post_meta استفاده کنم. استفاده زیاد از این تابع بار پردازشی اسکریپت رو بالا نمیبره؟ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 درود مجدد نقل قول پس در این صورت باید مقادیری که میخوام مطالب براساس آنها مرتب بشن رو تو زمینه مجزا ذخیره کنم. درسته؟ بله همینطوره. نقل قول در این صورت باید برای هر کدوم از این دادهها از تابع update_post_meta استفاده کنم. استفاده زیاد از این تابع بار پردازشی اسکریپت رو بالا نمیبره؟ چون فقط استفاده از update_post_meta موقع ذخیره سازی پست اتفاق میوفته و هر بار که سایت لود میشه استفاده نمیشه مشکلی نداره و میتونید استفاده. توی این مورد هم که شما چاره ای جز این کار ندارید. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری