Rangarang 2 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 (ویرایش شده) سلام من می خواستم تصویر شاخص فقط تو یک دسته خاص نمایش داده نشه، وقتی کد زیر رو می نویسم همه تصاویر شاخص همه دسته ها نمایش داده نمی شه: .single-content-images {display: none!important;} حالا می خوام بهش بگم فقط تصاویر شاخص دسته با نامک Test رو حذف کن: .category-test .single-content-images {display: none!important;} یا فقط تصاویر شاخص دسته با id برابر 200 رو حذف کن: .category-200 .single-content-images {display: none!important;} اما هیچ کدوم از دو قطعه کد بالا کار نمی کنند، شاید من دارم اشتباه می نویسم. ممنونم ویرایش شده مهر 96 توسط Rangarang لینک به ارسال
Rangarang 2 ارسال شده در مهر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 در 11 دقیقه قبل، elan گفته است : اگر می خوای از طریق سی اس اس این کار رو انجام بدید. شما اول توی اینسپکت المنت آی دی یا کلاس خاص اون دسته رو بررسی کن. این کار رو انجام دادید؟ ممنونم از پاسختون. غیر از سی اس اس هم راهی هست؟ بله من تو اینسپکت المنت که می زنم، کلاس ریشه اون single-content-images هست و این برای تمام دسته ها یکی هست و اینطور نیست که برای یک دسته خاص اسم کلاس فرق کنه، واسه همین من قبلش نوشته بودم category که البته نمی دونم کلاسی به اسم category وجود داره یا نه اما چون تو نتایج جستجوهام اکثرا از همین راه استفاده کرده بودند من هم همین راه رو رفتم که البته نتیجه نداد. لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 سلام و درود امکان داره آدرس سایتتون رو قرار بدید؟ 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری