abolfazl

مشكلاتي در ويرايش قالب

19 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

چهارتا مشكل داشتم تو ويرايش قالبم اگه ميشه لطفا كمكم كنيد :) اگه سوالام زيادهستن از دوستان عذر ميخام

1-چه جوري ميتونم حالت نوار زير هدرم رو تغيير بدم؟

2-چه جوري ميتونم حالت منو موضوعاتم و تغيير بدم؟

3-چه جوري ميتونم حالت نمايش لينك هنگامي كه نشانگر موس روشون مياد وحالتشون تغيير ميكنه رو به دلخواه خودم يه حالت جديد بهش بدم؟

4- يه سوال ديگه اين چيزي كه آخر اين سايت هست و به سه قسمت نرم افزار موبايل/پيامك / لينك دوستان

تقسيم ميشه اسمش چيه؟ به نظر ميرسه اين انواع مختلفي داره ميشه بگيد چه جوري ميتونم از اين مدل ها تو سايتم قرار بدم؟

آدرس سايت: http://www.nasr19.ir

اين هم آدرس قالب: http://p30up.ir/up/fqnuth6s2yunswykzrw7.zip

اين هم دمو: http://313.xpa.ir

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1 - نفهمیدم کجار رو میگین

2 - اگر منظور از حالت منو، شکل ظاهریشه از طریق فایل mix.css - ولی اگر منظور خود آیتم ها مثل: فرهنگی اجتماعی، موبایل و ... هست که اینو از طریق فهرست های دلخواه میتونید تغییر بدید

3 - مانند 2 از طریق فایل mix.css

4 - به اون میگن tabbed sidebar و یا tabbed widget - میتونید کدنویسی کنین و یا اینکه از افزونه های مربوطه استفاده کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- ببينيد منظورم اين قسمت هست/ اگه توجه كنيد هر سايتي زير هدرش قسمت هايي رو از جمله: صفحه اصلي / تماس با ما و...

رو تشكيلي ميده ميخاستم بدونم چه جوري حالتشون ميتونم تغيير بدم

اين هم چند تا نمونه: http://p30up.ir/up/xkdk03pbn4ynjmkbmad7.jpg

http://p30up.ir/up/xxofvj7xdyu5se282qnu.jpg

يكي از نمونه هاش هم

ميتونه همين انجمن باشه: http://p30up.ir/up/prpp6yidnu0yzeqpmix.jpg

ميخواستم بدونم چه جوري ميشه حالتش ها رو تغيير داد

2- بله منظورم از تغيير منو تغيير حالت منو هست و منظورم اينه كه چه جوري ميتونم حالتشون و تغيير بدهم

فرق منو موضعات و اين دوتا رو توجه كنيد

مثل اين : http://p30up.ir/up/z83c4hjor9lbty1inbtp.jpg

http://p30up.ir/up/gdwjesu1mef3rx5a9ww.jpg

3- منظورم از سومين موردي اينه كه چه جوري ميتونم رو لينك هام افكت بزارم

*** همچنين توي توي قالبم فايلي با نام mix.css نديدم ؟؟؟

4- چهارمين مورد رو هم متوجه شدم

در كل خيلي خيلي ممنون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

چهارتا مشكل داشتم تو ويرايش قالبم اگه ميشه لطفا كمكم كنيد :) اگه سوالام زيادهستن از دوستان عذر ميخام

1-چه جوري ميتونم حالت نوار زير هدرم رو تغيير بدم؟

2-چه جوري ميتونم حالت منو موضوعاتم و تغيير بدم؟

3-چه جوري ميتونم حالت نمايش لينك هنگامي كه نشانگر موس روشون مياد وحالتشون تغيير ميكنه رو به دلخواه خودم يه حالت جديد بهش بدم؟

4- يه سوال ديگه اين چيزي كه آخر اين سايت هست و به سه قسمت نرم افزار موبايل/پيامك / لينك دوستان

تقسيم ميشه اسمش چيه؟ به نظر ميرسه اين انواع مختلفي داره ميشه بگيد چه جوري ميتونم از اين مدل ها تو سايتم قرار بدم؟

آدرس سايت: http://www.nasr19.ir

اين هم آدرس قالب: http://p30up.ir/up/f...yunswykzrw7.zip

اين هم دمو: http://313.xpa.ir

تغییراتی که خواستید معمولا در style.css قالب هست . شما برای اینکه بدانید کجا می بایستی تغییرات را اعمال کنید از مرورگر موزیلا استفاده کنید. بعد از tools منوی بالا add-ons را انتخاب و نرم افزار firebug را نصب کنید . اولا سرچ کنید.

بعد از نصب آن سایت خود را باز از قسمت view نرم افزار نصب شده را کلیک کنید. یک صفحه در زیر نمایش داده می شود که اطلاعات کدها و را نمایش می دهد. شما به صورت انلاین کدها را تغییر دهید.

خود خواهید دید که چه تغییراتی اعمال می شود.

کلا تغییراتی که خواستین نیاز به دانش برنامه نویسی دارد و یا حداقل می بایستی کار بر نرم افزارها را بلد باشید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي خيلي ممنون :)

ولي يعني اينقدر سخته كه نميشه همين جا به ما بگيد و يا بگيريم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي ببخشيد

اين كه آدرس قالبم: http://p30up.ir/up/fqnuth6s2yunswykzrw7.zip

از دوستان كسي هست كه بتونه اين اسلايدر : http://1code.ir/wp-content/uploads/2012/05/jquerytabs_slider.txt

اين اسلايدر رو جايگزين قسمت ((آخرین های ام گرافیک)) بكنه همون قسمتي كه زير بنر تبليغاتي هست يعني اين قسمت:

http://p30up.ir/up/vmbewsblao1fdywuzwl0.jpg

درحالي كه اون كادر دورش باشه منظوم از كادر اينه:

http://p30up.ir/up/ybw9wjmrm8r0984bexw.jpg

خودم خيلي تلاش كردم ولي هر بار باعث خراب شدن قالب شدم

اگه اين كار رو برامون انجام بديد و اين اسلايدر در اين جا قرار بديد خداييش خيلي خوش حالمون ميكنيد :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کجا گذاشتید کد رو ؟‌

چیش به هم خورد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس كد و كه گذاشتم: http://1code.ir/wp-content/uploads/2012/05/jquerytabs_slider.txt

اما اگه منظورتون اينه كه توي قالب كجا گذاشتيد بايد بگم به اين دليل كه قالب خراب شده بود دوباره قالب و بار گزاري كردم تا به حلت اول برگرده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتتون رو بدید آنلاین اسلایدر رو تست کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه ميشه تو همون قالب درستش كنيد چون اين آدرس و اگه بهتون بدم سايت اصلي مانيست و فقط يك سايت آزمايشي هست

اين آدرس سايت:http://313.xpa.ir

ولي خواهشا اين تغييرات و توي قالبش هم پياده كنيد :(

اين هم قالب:http;//p30up.ir/up/fqnuth6s2yunswykzrw7.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از بسته شدن تگ <head/> کد زیر رو بزارید :‌


<script language="Javascript" type="text/javascript">
/*&lt;![CDATA[*/
$(document).ready(function() {
var activeTab = 'tab1';
var interval;
$(".tab_content").hide();
$('.tab_container').find('.tab_content:first').show();
$("ul.tabs li").click(function() {
$("ul.tabs li").removeClass("active");
$(this).addClass("active");
$(this).parent('.tabs').next('.tab_container').children('.tab_content').hide();
activeTab = $(this).attr("rel");
$("#"+activeTab).fadeIn();
});
interval_function = function () {
if ( $(".active").is(':last-child') )
$("ul.tabs :first-child").click();
else
$(".active").next().click();
};
interval = setInterval(interval_function, 3000);
$('#s1').hover(function () {
clearInterval(interval);
}, function () {
interval = setInterval(interval_function,3000);
});
});
/*]]&gt;*/
</script>
<style type="text/css">
/*<![CDATA[*/
ul.tabs {
margin: 0;
padding: 0;
float: right;
list-style: none;
height: 32px;
border-bottom: 1px solid #999999;
border-right: 1px solid #999999;
width: 100%;
font:12px tahoma;
}
ul.tabs li {
float: right;
margin: 0;
cursor: pointer;
padding: 0px 21px ;
height: 31px;
line-height: 31px;
border: 1px solid #999999;
border-right: none;
font-weight: bold;
background: #EEEEEE;
overflow: hidden;
position: relative;
}
ul.tabs li:hover {
background: #CCCCCC;
}
ul.tabs li.active{
background: #FFFFFF;
border-bottom: 1px solid #FFFFFF;
}
.tab_container {
border: 1px solid #999999;
border-top: none;
clear: both;
float: right;
width: 100%;
background: #FFFFFF;
}
.tab_content {
padding: 10px;
font:11px tahoma;
text-align:right;
display: none;
}
/*]]>*/
</style>

کد زیر رو هم جای اون قسمتی که گفتید بزارید در file-bg :


<div id="container">
<ul class="tabs">
<li class="active" rel="tab1">تب اول</li>
<li rel="tab2"> تب دوم </li>
<li rel="tab3"> تب سوم</li>
<li rel="tab4"> تب چهارم</li>
</ul>
<div id="s1" class="tab_container">
<div id="tab1" class="tab_content">
محتويات تب اول
</div>
<!-- /tab1 -->
<div id="tab2" class="tab_content">
محتويات تب دوم
</div>
<!-- /tab2 -->
<div id="tab3" class="tab_content">
محتويات تب سوم
</div>
<!-- /tab3 -->
<div id="tab4" class="tab_content">
محتويات تب چهارم
</div>
<!-- /tab4 -->
</div>
</div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقاي progpars

خيلي ممنون به خاطر راهنماييتون

اما اين تگ <head/> تو كدوم پوشه ي قالبم قرار داره

دوم اينكه file-bg چيه؟

لطفا تو اين زمينه هم راهنماييمون كنيد كه چه جوري ميتونم اين تب و توي اين كادر قرار بدم يعني تو كدوم قسمت بايد بزارمش كه تو كادر قرار بگيره: منظور اينه:

http://p30up.ir/up/ybw9wjmrm8r0984bexw.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل رو دانلود کنید تو قالبتون جایگزین کنید

t.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقاي progpars

خدا خيرت بدهد چون همون چيزي كه ميخواستم شد

ولي آقايprogpars چرا اين اسلايدر داخل كادر قرار نگرفت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید به اون div یک overflow hidden بدید یا clear:both بعدش ...

آدرس بدید نگاه کنم بگم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از دوستان كسي نيست كه به ما ياد بده كه چه جوري ميتونم حالت هاي زير هدر رو تغيير بدم؟

منظورم تغيير حالت اين نوار :http://p30up.ir/up/rdx382acfyq3bnzupr0.jpg

راستي اسمش چيه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فهرست سایت شماست.

چه حالتی رو تغییر بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه دقت كنيد وقتي نشانگر روي هركدوم از لينك ها قرار ميگيره بالفرض (صفحه اصلي) اون يه حالتي به خودش ميگيره

كه توي سايت ما يه جوري تو سايت هاي ديگه هم يه جوره ديگه...

ميخام بدونم چه جوري ميشه اين افكت هاش و تغيير بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- اسپم نکنید. طبق تاپیک برخورد با پست های اسپم و اسپمرها این اولین اخطار بابت اسپم رو دریافت کردید.

2- این نوع افکت ها رو میشه با css و جی کوئری اضافه کرد

3- اگر سوالی در اینمورد دارید در تاپیک جدید مطرح کنید. از بحث این تاپیک خارج هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط 1hamed2afm
      با سلام و خسته نباشید .
      یه سفارش تبدیل psd به وردپرس دارم لطفا یه طراح کاربلد و خوش ذوق بهم معرفی کنین
    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط Hamid_92
      سلام خسته نباشید 
      من در یک وبسایت خارجی که خدمات هاست و دامنه رایگان میداد یک هاست و دامنه رایگان ساختم و میخواستم که وردپرس رو در file manager آپلود کنم و نصبش کنم و با توجه به آموزش های داخل اینترنتی باید اون فایل وردپرس رو در فایل public_html آپلود می کردم اما به محض اینکه از داخل CPanel وارد file manager هاست شدم با تصویر زیر برخورد کردم

      و پوشه ای به نام Public_html تعریف نشده بود تا فایل وردپرس رو بارگذاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
      * ضمنا در داخل فایل htdocs فایلی به نام files for your website should be uploaded here! ذخیره شده بود به صورت زیر

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..