8 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

پوسته Viper رو روی یک وردپرس لوکال نصب و ران کردم. این پوسته یک نوع پست سفارشی به نام product و تعدادی دسته مخصوص این نوع داره که میشه محصولات رو درش ثبت کرد.

برای نمایش اطلاعات هر محصول هم یک صفحه تک پست اختصاصی داره که از صفحه single سایر پست ها مجزاست.

مشکل اینه که این صفحه در حالت عادی لود نمیشه و خطای اتصال مرورگر میگیرم، و نه حتی 404.

کمی که با کدش ور رفتم متوجه شدم اگر تابع

the_content()

رو کامنت کنم، صفحه لود میشه و تایتل و بقیه جزییات هم بدون مشکل نمایش داده میشن. ولی برای نمایش متن پست وقتی تابع رو فعال میکنم صفحه لود نمیشه دیگه!

فقط هم اینجا این مشکل هست و بقیه پست ها درست نمایش داده میشن...

کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه؟

قبلا متشکرم

ویرایش شده در توسط nses
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقاً همه ی مراحل نصب رو طی کردید؟

افزونه ی Options Framework رو نصب کردید؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فریم ورک را نصب کردید و مشکل باقیست از صفحه ی لود نشده سورس کد بگیرید احتمالا ارورش در داخل لایه ای بازه که در صفحه دیده نمی شه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون بابت پاسخ ها...

افزونه Options Framework نصب هست.

از صفحه لود نشده هم سورس میگیرم ولی چیز غیرعادی توش نیست! همه خطوط اجرا شده و جای خروجی تابع the_content خالی هست...

اینم کد فایل های single_products.php و content_products.php...


## single-products.php
<?php
/**
* The Template for displaying all single posts.
*
* @package web2feel
* @since web2feel 1.0
*/
get_header(); ?>
<div id="primary" class="content-area grid_9">
<div id="content" class="site-content" role="main">
<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<?php get_template_part( 'content-products', 'single' ); ?>
<?php
// If comments are open or we have at least one comment, load up the comment template
if ( comments_open() || '0' != get_comments_number() )
comments_template( '', true );
?>
<?php endwhile; // end of the loop. ?>
</div><!-- #content .site-content -->
</div><!-- #primary .content-area -->
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>


## content-products.php
<?php
/**
* @package web2feel
* @since web2feel 1.0
*/
?>
<article id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class('cf'); ?>>

<div class="product-single-top cf">
<div class="prod-image">
<?php
$thumb = get_post_thumbnail_id();
$img_url = wp_get_attachment_url( $thumb,'full' ); //get full URL to image (use "large" or "medium" if the images too big)
$image = aq_resize( $img_url, 220, 180, false ); //resize & crop the image
?>
<?php if($image) : ?> <a class="fancybox" href="<?php echo $img_url?>"><img src="<?php echo $image ?>"/></a> <?php endif; ?>
</div>

<header class="entry-header">
<h1 class="entry-title"><?php the_title(); ?></h1>
<div class="entry-meta">
<?php echo get_the_term_list( $post->ID, 'department', 'Department: ', ', ', '' ); ?>
</div><!-- .entry-meta -->
<p><?php echo get_post_meta($post->ID,'_product_info_product_description', true); ?></p>
<div class="the-price cf">
<h3>قیمت: <?php echo get_post_meta($post->ID,'_product_info_product_price', true); ?></h3>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID,'_product_info_product_link', true); ?>" class="buy-button">خرید پستی </a>
</div>
</header><!-- .entry-header -->
</div>
<div class="product-single-bottom">

<div class="entry-content">
<?php the_content(); ?>
<?php wp_link_pages( array( 'before' => '<div class="page-links">' . __( 'Pages:', 'web2feel' ), 'after' => '</div>' ) ); ?>
</div><!-- .entry-content -->
</div>
</article><!-- #post-<?php the_ID(); ?> -->

سورس صفحه خطا رو هم ضمیمه کردم...

test.htm

ویرایش شده در توسط nses
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک پیشنهاد یک شرط if, else برای حلقه تعریف کنید و متنی را در حالت else بخوانید تا از بابت اجرای صحیح کوئری مطمئن شوید

یعنی


<?php if (have_posts()) : ?>

را قبل از


<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

گذاشته و بعد ار


<?php endwhile; ?>

که من در این کدها پیدایش نکردم


<?php else : ?>
<div>مطلبی برای چاپ وجود ندارد </div>
<?php endif; ?>

را قرار دهید و چک کنید آیا این نوشته چاپ می شود یا نه اگر چاپ شد مشکل از بخش انتشار است و الا کدهای کامل این بخش باید بررسی شوند منظورم از مطرح شدن query تا ری ست شدنش است

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرط رو هم گذاشتم و چیزی چاپ نشد. باز همون مشکل ...

خیلی بهش ور رفتم و کدها رو نگاه کردم، تا اونجا که من بلدم مشکل رو پیدا نکردم.

اگر از دوستان کسی بتونه این قالب رو تست کنه و عیب یابی کنه ممنون میشم. اگرچه میدونم احتمالا کار وقت گیر و زحمت آفرینی هست و انتظار چندانی ندارم.

.

در کل ممنونم بابت پاسخ ها...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

قالب را دوباره دریافت و نصب کنید من نصب کردم و هیچ مشکلی ندارد

عکس صفحه پروداکت:

post-336-0-63080200-1357770437_thumb.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

قالب را دوباره دریافت و نصب کنید من نصب کردم و هیچ مشکلی ندارد

عکس صفحه پروداکت:

post-336-0-63080200-1357770437_thumb.jpg

سلام،

ممنونم واقعا بابت پاسخگویی فوق العاده تون،

مجددا دانلود و تست می کنم. امیدوارم مشکل برطرف بشه...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره