reza77 1 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 سلام کسی میدونه این ارور به چه دلیل هست ؟ Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_getsprepare_widget' not found or invalid function name in public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 لینک به ارسال
djmostafa 61 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 پلاگین یا قالب جدیدی نصب کرده اید ؟ آن را غیر فعال کنید. لینک به ارسال
reza77 1 ارسال شده در خرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 دوستان من هنوز این ارور را می بینم در سایتم و حجم error_log همینطور رو به افزایش هست , کسی میدونه این ارور مربوط به چی هست ؟ پلاگین ها رو غیرفعال کردم ولی ارتباطی نداره و فقط وقتی قالبو عوض میکنم این ارور دیگه رفع میشه و حجم error_log ثابت میمونه , ضمنا قالب اختصاصی هست و توسط farhadina.ir نوشته شده و این فرد هم اصلا معلوم نیست برنامه نویسی را از کجا یاد گرفته ! هیچی سرش نمیشه. PHP Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_getsprepare_widget' not found or invalid function name in /public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 لینک به ارسال
church 0 ارسال شده در تیر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 سلام من این ارور بعد از نصب افزونه امنیتی ithemes دریافت کردم و حتی فایل themes هم جایگزین کردم درست نشد Notice: A non well formed numeric value encountered in /public_html/wp-content/themes/1/multinews/framework/functions/rimages.php on line 280 لطفا برای رفع خطا کمک کنید در هیچ سایتی نیست این ارور لینک به ارسال
church 0 ارسال شده در تیر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 سلام من این ارور بعد از نصب افزونه امنیتی ithemes دریافت کردم و حتی فایل themes هم جایگزین کردم درست نشد Notice: A non well formed numeric value encountered in /public_html/wp-content/themes/1/multinews/framework/functions/rimages.php on line 280 لطفا برای رفع خطا کمک کنید در هیچ سایتی نیست این ارور لینک به ارسال
reza77 1 ارسال شده در اردیبهشت 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 مشکلم حل شد ممنون. دانلود رام لینک به ارسال
shuvvan 0 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 خوب چطوری حل شد به ما هم بگویید لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 در 7 ساعت قبل، shuvvan گفته است : خوب چطوری حل شد به ما هم بگویید سلام مشکلتون چیه ؟ یه تایپیک جدید ایجاد کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری