ahmadib

وردپرس
ارسال خودکار ایمیل

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید :wub:


من می خوام از بانک یکی سری اطلاعات مثلا تاریخ رو بگیرم با تاریخ سیستم چک کنم اگر برابر بود یک ایمیل ارسال بشه و می خوام به صورت اتوماتیک باشه یعنی خودش چک کنه اگه شرط برابر بود ایمیل انجام بشه 
لطفا راهنمایی کنید ممنون

کدی که من امتحان کردم در فانکشن وردپرس کد زیر است که جواب نگرفتم :(

global $wpdb;
$results = $wpdb->get_results("SELECT * FROM wp_orders");
$datehnow=date('Y/m/d - H:i:s');
foreach($results as $res){
	if($res->datem==$datehnow){
	    $to = $res->user_email;
$subject = 'تست ارسال ایمیل '.$order_id;
$body = 'تست است';
$headers = array('Content-Type: text/html; charset=UTF-8','From: ایستاتیک <info@istatikco.com>');
wp_mail( $to, $subject, $body, $headers );	
  }
  }

 

ویرایش شده در توسط ahmadib
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

شما مشخص نکردین این عملیات به صورت اتومات انجام بشه یا به صورت دستی هست؟

فیلدهای $results و $res مشخص نیستن با این حال

بهتره کوئری رو به صورت زیر بنویسید تا در صورت تغییر perfix به مشکل نخورید

$results = $wpdb->get_results("SELECT * FROM wp_orders");
$results = $wpdb->get_results("SELECT * FROM {$wpdb->prefix}orders");

و اینکه تاریخ در فیلد های استاندارد به صورت زیر ذخیره میشه

$datehnow=date('Y/m/d - H:i:s');
$datehnow=date('Y-m-d H:i:s');

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، lord_viper گفته است :

با سلام

شما مشخص نکردین این عملیات به صورت اتومات انجام بشه یا به صورت دستی هست؟

فیلدهای $results و $res مشخص نیستن با این حال

بهتره کوئری رو به صورت زیر بنویسید تا در صورت تغییر perfix به مشکل نخورید


$results = $wpdb->get_results("SELECT * FROM wp_orders");
$results = $wpdb->get_results("SELECT * FROM {$wpdb->prefix}orders");

و اینکه تاریخ در فیلد های استاندارد به صورت زیر ذخیره میشه


$datehnow=date('Y/m/d - H:i:s');
$datehnow=date('Y-m-d H:i:s');

 

مشکلم همینجاست که چطور مشخص کنم اتوماتیک ارسال بشه 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی مستقیم داخل فایل function.php قالب باشه هر کاربری که وارد سایت میشه کد 1 بار اجرا میشه

برای اجرای زمانبدنی شده شما میتونین از کرون جاب خود وردپرس استفاده کنید

https://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_schedule_event

یا از cronjob خود سرور استفاده کنید

https://my.mihanwebhost.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=210

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 دقیقه قبل، lord_viper گفته است :

https://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_schedule_event

 

نمیشه کاریش کرد که هر لحظه چک کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، ahmadib گفته است :

نمیشه کاریش کرد که هر لحظه چک کنه

میشه به کرون جاب وردپرس گفت هر ثانیه هم چک کنه ولی فقط در صورتی که بازدید باشه همچین اتفاقی میوفته.

چون کرون جاب وردپرس وابسته به بازدید از صفحات وردپرسه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی الان من کرون جاب تعریف کردم در صورتی اجرا میشه که صفحات وردپرس یکبار رفرش بشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، ahmadib گفته است :

یعنی الان من کرون جاب تعریف کردم در صورتی اجرا میشه که صفحات وردپرس یکبار رفرش بشه ؟

درسته همین طوره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه کاره دیگه ای کرد ؟ 

فکر کنم بهترین حالت کرون جاب از سمت سرور باشه درسته ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، ahmadib گفته است :

نمیشه کاره دیگه ای کرد ؟ 

فکر کنم بهترین حالت کرون جاب از سمت سرور باشه درسته ؟

بله کرون جاب از سمت سرور اینجا جواب میده.

البته اونم هر دقیقه اجرا میشه شما میخوای هر ثانیه اجرا بشه؟

ویرایش شده در توسط mehran-b
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین راهش ایمنه که من تاریخ رو از ساعت توی فیلد های جدا بزارم که تاریخ رو فقط چک کنه که نیاز نباشه لحظه ای بشه :rolleyes: 

ممنون از راهنماییتون 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط M.Mahdavi1385
      سلام. من چند روز پیش یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم. الان یک مشکل دارم. اینکه می خوام در صفحه اصلی یک قسمت بزارم که آخرین مطالب سایت را به صورت متحرک نشان بده. یعنی مثلا پس از 3 ثانیه آخرین مطالب عوض شوند و بره مطال بعدی. لطفا راهنمایی کنید
    • توسط chetorir
      با سلام و وقت بخیر خدمت اساتید بزرگ. چند وقتی بود به دنبال غیر فعال کردن قرار گرفتن کدهای HTML در داخل سایتم بودم ولی از اونجایی که تمام وب سایتهای ایرانی همشون از روی هم کپی میکنن و اصلا نمیخونن چی به چیه نمیتونستم این مشکل رو برطرف کنم. 
      یه سری کد قرار میدادن که باید داخل فایل function.php قرار میدادم ولی همش با ارور که این دستور درست نیست مواجع میشدم و وقتی سیو میکردم سایت کاملا از دسترس خارج میشد. چندتا منبع خارجی رو بررسی کردم و متوجه شدم که باید یه سری تغییرات در داخل کد ها قرار بدیم. منم تقریبا چند روزی بود درگیرش بود تا تونستم مشکل رو برطرف کنم خواستم این کد رو قرار بدم تا شما عزیزان هم ازش استفاده کنید و شاید مشکل شما هم باشه.
      // remove HTML for commnet function wpb_comment_post( $incoming_comment ) { $incoming_comment['comment_content'] = htmlspecialchars($incoming_comment['comment_content']); $incoming_comment['comment_content'] = str_replace( "'", '&apos;', $incoming_comment['comment_content'] ); return( $incoming_comment ); } function wpb_comment_display( $comment_to_display ) { $comment_to_display = str_replace( '&apos;', "'", $comment_to_display ); return $comment_to_display; } add_filter( 'preprocess_comment', 'wpb_comment_post', '', 1); add_filter( 'comment_text', 'wpb_comment_display', '', 1); add_filter( 'comment_text_rss', 'wpb_comment_display', '', 1); add_filter( 'comment_excerpt', 'wpb_comment_display', '', 1); remove_filter( 'comment_text', 'make_clickable', 9 );  
      کد های بالا دقیقا از سایت هایی ایرانی برداشته شده بجز بخش str_replace که باید یه سری تغییر بدیم تا درست کار کنه. تصویر زیر هم نمونه کاریه که روی سایت خودم انجام دادم.
      اول از هم حالتی که قبل از قرار دادن کد ها بالا هست رو بهتون نشون میدم :

      خب حالا باید به بخش پوسته های سایتتون برید و قبل از هرکاری یک فایل پشتیبان از function.php بگیرید. فایل function.php را باز کنید و کدهایی که در بالا قرار گرفته شدن رو در انتهای این فاقل قرار بدید. حالا نمونه کار رو مشاهده کنید که با توجه به قرار گرفتن یک لینک در کامنت ، لینک اصلا کار نکرده و به شکل زیر دراومده.

       برای تست این موضوع هم میتونی سایت بنده رو بررسی کنید و اگه سوالی بود در خدمتتون هستم.
      موفق باشید
       
       
    • توسط mah_h_tab
      سلام. 
      من در سایتم وقتی که با گوشی وارد میشم، اندازه ی مطالب سایت، طرف چپ فضای خالی هست. و همه ی صفحات هم این مشکل رو دارن حتی صفحات پیش فرض ووکامرس. چطوری باید این مشکل رو حل کنم؟
      آدرس سایت هم هست:
      chocoraz.ir
    • توسط nabardi
      سلام راهی وجود داره که ثب سفارش به صورت گروهی انجام بشه مثلا بتونی برای یک محصول برای 10 کاربر هم زمان ثبت سفارش انجام بدی ؟
    • توسط kamalwp
      سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
       
      یه مشکل خیلی عجیبی برای من پیش اومده اونم اینکه تصاویر کراپ یا بریده شده سایتم که ابعاد خیلی کوچکتری دارن از تصاویر اصلی حجمشون دوبرابر بیشتر میشه به همین دلیلم حجم صفحه اصلیم خیلی زیاد میشه
      یعنی مثلا تصویر اصلیم که ابعاد 700 در 400 داره حجمش تقریبا 40 کیلوبایت هست توی تصویر کوچکتر با ابعاد 400 در 200 میشه 80 کیلو بایت
       
      ممنون میشم اگر این مورد براتون پیش اومده راهنمایی کنید تا بتونم رفعش کنم