koroush 4 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 با سلام و احترام بنده یک سایت وردپرسی دارم که بعد از آپدیت به نسخه 4.8.1 دچار یک مشکل شدم و اون این هست که در قسمت افزودن نوشته و در ویرایشگر وردپرس وقتی عنوان را تایپ می کنیم مدتی بعد دو گزینه " پیوند" و "نمایش" در کنار گزینه ویرایش می آمد اما در حال حاضر آن دو گزینه وجود ندارد. وقتی دانگرید نیز می کنم مشکل حل نمی شود. یک تصویر در فایل پیوست آمده است که می تواند به دوستان بیشتر راهنمایی دهد. با تشکر لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در ۱ ساعت قبل، koroush گفته است : با سلام و احترام بنده یک سایت وردپرسی دارم که بعد از آپدیت به نسخه 4.8.1 دچار یک مشکل شدم و اون این هست که در قسمت افزودن نوشته و در ویرایشگر وردپرس وقتی عنوان را تایپ می کنیم مدتی بعد دو گزینه " پیوند" و "نمایش" در کنار گزینه ویرایش می آمد اما در حال حاضر آن دو گزینه وجود ندارد. وقتی دانگرید نیز می کنم مشکل حل نمی شود. یک تصویر در فایل پیوست آمده است که می تواند به دوستان بیشتر راهنمایی دهد. با تشکر والا من تا به حال همچین گزینه هایی رو بغل ویرایش ندیدم. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری