arya252 15 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 سلام ، از افزونه سئو یوهاست + سایت مپ این افزونه دارم استفاده میکنم. سئوال اصلیم اینه که برچسب ها را الان فعال دارم در نقشه ی سایت باشند یا خیر ؟ چون یه موضوع از سایت را سرچ که میکنم مطالب بی ریط دیگه ی سایت رو میاره . ممنون از دوستانی که راهنمایی خواهند کرد. لینک به ارسال
محمد پارسا 90 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در ۱ ساعت قبل، arya252 گفته است : سلام ، از افزونه سئو یوهاست + سایت مپ این افزونه دارم استفاده میکنم. سئوال اصلیم اینه که برچسب ها را الان فعال دارم در نقشه ی سایت باشند یا خیر ؟ چون یه موضوع از سایت را سرچ که میکنم مطالب بی ریط دیگه ی سایت رو میاره . ممنون از دوستانی که راهنمایی خواهند کرد. سلام سعی کنید کلمات کلیدی رو که استفاده میکنید متناسب با موضوع مطلب ، سایت یا مقاله شما باشه در صورتی که یک کلمه از سمت گوگل به کاربر پیشنهاد بشه و مطالب بی ربطی توی وب شما باشه جلو خاصی نداره و کاربر سریع سایت شما رو ترک میکنه فکر میکنم جریان جدید هوش مصنوعی گوگل یه همچین چیزایی رو بررسی میکنه! 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری