BenTo 12 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 با عرض سلام و خسته نباشید بنده یک قالب وردپرس طراحی کردم همه چیش درست بود تا اینکه کده & # 65279 تو صفحه میاد توی کد خود قالب وجود نداره اما توی وب هستش خواهشا دوستانی که بلدن راهنمایی کنن الان 2 روزه سر این موضوع گیرکردممرسی از همه دوستان لینک به ارسال
محمد پارسا 90 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در ۱ ساعت قبل، noobpwopro گفته است : با عرض سلام و خسته نباشید بنده یک قالب وردپرس طراحی کردم همه چیش درست بود تا اینکه کده & # 65279 تو صفحه میاد توی کد خود قالب وجود نداره اما توی وب هستش خواهشا دوستانی که بلدن راهنمایی کنن الان 2 روزه سر این موضوع گیرکردممرسی از همه دوستان فکر میکنم این کد توسط خود وردپرس ساخته میشه مثل متا تگها ! باید ببینی از کدوم یک از فایل های وردپرس فراخوانی میشه لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 ربطی مستقیم به وردپرس نداره! کدهاتون زمانی که خورد کردید ! (header.php & index.php &....) از encoding مناسبی استفاده نکردید ! فایلها بگردید و همه تغییر بدید به زیر : حتی functions.php قالب لینک به ارسال
BenTo 12 ارسال شده در شهریور 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در 31 دقیقه قبل، mehran-b گفته است : سلام توی نسخه جدید همون Encode in UTF-8 میشه اونی که شما گذاشتید یعنی BOM داشته باشه. قربون مرامت که جواب دادی - رفیق الان گیج شدم تو ورژن جدیده بلاخره بزرام رو Encode in UTF-8 یا Encode in UTF-8-BOM لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در هم اکنون، noobpwopro گفته است : قربون مرامت که جواب دادی - رفیق الان گیج شدم تو ورژن جدیده بلاخره بزرام رو Encode in UTF-8 یا Encode in UTF-8-BOM روی Encode in UTF-8 بذارید که اون کارکتر BOM حذف شه از فایلتون. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری