jistili1 2 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 سلام دوستان.من از افزونه ajax search lite که برای جستجوی پیشرفته در سایت هست توی ومپ سرور استفاده میکنم.ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه.عکسش رو براتون پیوست میکنم.طوری که دیدم باید هر متنی رو که میزنی به صورت live بگرده و نتایج رو زیرش لیست کنه.ولی اصلا اینکارو نمیکنه.ممنون میشم راهنمائیم کنید مشکلش رو حل کنم. الان توی عکس پیوست شده دقت کنید ، یه مطلب دارم به اسم interstellar.بعد وقتی توی نوار جستجو میزنم هیچ واکنشی نشون نمیده.تا جائی که میدونم حتی اگه چیزی هم پیدا نکرد باید بزنه که مطلبی پیدا نشد. لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، jistili1 گفته است : سلام دوستان.من از افزونه ajax search lite که برای جستجوی پیشرفته در سایت هست توی ومپ سرور استفاده میکنم.ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه.عکسش رو براتون پیوست میکنم.طوری که دیدم باید هر متنی رو که میزنی به صورت live بگرده و نتایج رو زیرش لیست کنه.ولی اصلا اینکارو نمیکنه.ممنون میشم راهنمائیم کنید مشکلش رو حل کنم. الان توی عکس پیوست شده دقت کنید ، یه مطلب دارم به اسم interstellar.بعد وقتی توی نوار جستجو میزنم هیچ واکنشی نشون نمیده.تا جائی که میدونم حتی اگه چیزی هم پیدا نکرد باید بزنه که مطلبی پیدا نشد. توی مرورگر کروم روی همین صفحه F12 رو بزنید بعد از اینکه کنسول مرورگر باز شد ببنید در گوشه سمت راست بالای کنسول علامت قرمز رنگی وجود دارد یا خبر. ویرایش شده مرداد 96 توسط mehran-b لینک به ارسال
ra.farahmanf 0 ارسال شده در تیر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 00 با سلام چرا افزونه ایجکسی در اولین بار سرچ به درستی کار نمی کند و نتابج جستجو را پیدا نمی کند اما در بار دوم به درستی پیدا می کند در سرچ اول فقط صفحه را رفرش می کند https://mytronic.ir لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در تیر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 00 سلام کش رو پاک کنید، کنسول رو هم چک کنید ببینید خطا نداشته باشید سایر افزونه ها رو هم موقتا غیر فعال کنید، ممکنه با یه افزونه دیگه تداخل داشته باشه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری