kamyar 2 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 سلام من از افزونه wp statistics برای نمایش آمارم استفاره میکنم. چطوری میشه رنگ نوشته ها رو تغییر داد. در حال حاضر خاکستری هست که اصلا با رنگبندی سایتم تناسب نداره. ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در 57 دقیقه قبل، kamyar گفته است : سلام من از افزونه wp statistics برای نمایش آمارم استفاره میکنم. چطوری میشه رنگ نوشته ها رو تغییر داد. در حال حاضر خاکستری هست که اصلا با رنگبندی سایتم تناسب نداره. ممنون میشم راهنمایی کنید از css کمک بگیرید آمار برای کاربر نشون داده میشه؟ اگر آره آدرس بدید تا کدش رو بدم خدمتتون لینک به ارسال
kamyar 2 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 بله، قراره بازدید کل و بازدید امروز در صفحه اول وبسایت نمایش داده بشه. آدرس چی؟ لینک به ارسال
kamyar 2 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 (ویرایش شده) هنوز روی لوکال هست و آپلود نشده.احتمالا این نام خواهد بود meganews.ir ویرایش شده مرداد 96 توسط kamyar لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 پس خودتون یا طراحتون بگید تا با استفاده کد CSS استایل بندی دلخواهتون رو اعمال کنه موفق باشید لینک به ارسال
kamyar 2 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 خوب مشکل همینه، استایلش درسته ولی رنگشو نمیتونم تغییر بدم. میخوام بدونم چطور میه این کار رو انجام بدم لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 با استفاده از color رنگ نوشته ها رو میتونید تعیین کنید و با استفاده از background-color میتونید رنگ باکس و پس زمینه رو مشخص کنید برای اطلاعات بیشتر https://www.w3schools.com/cssref/default.asp لینک به ارسال
kamyar 2 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 من مبتدی هستم دوست عزیز و اگر با ریفرنسها میتونستم به نتیجه برسم قطعا در انجمنها سوال نمیپرسیدم. در هرصورت از پاسختون تشکر میکنم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری