رفتن به مطلب
Ali

پیدا نشدن لینک کپی رایت!

پست های پیشنهاد شده

سلام

وقت همه عزیزان بخیر:)

من یک پوسته نصب کردم، نمیخوام کپی رایت رو حذف کنم، فقط میخوام لینکش رو nofollow کنم.

اما هرچی میگردم نه خود لینک و نه متن لینک، نیست که نیست! :o

تک تک فایلهای php رو سرچ کرد نبود! 

با برنامه FileSeek هم دقیقتر سرچ کردم نبود!

فوترش فقط اینه

<?php
wp_copy_right(); ?>
</body>
</html>

با ابزار انسپکت مرورگر هم یه دید زدم؛ فقط چند خط سی اس اس داره

.copyright-01{width:100%;height:auto;padding:30px 0;margin-top:0px;border-top:0px solid #393939;}
.right003{width:75%;height:auto;float:right;color:#fff;}
.leftdd1{width:175px;float:left;text-align:left;color:#fff;}
.leftdd1 a{color:#fff;}

و دیگر تمام!

 

کجا رو بگردم و چه کنم؟

باتشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 24 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

کدهای تابع


wp_copy_right()

رو که توی فایل functions.php قالب هست قرار بدید.

توی فانکشن اصلا این تابع رو نداره

هیچ سر نخی پیدا نکردم :mellow:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

این تابع جزو توابع خود وردپرس نیست پس حتما باید در فایل functions.php قالب اد شده باشه.

توجه کنید امکان داره چندین فایل به فایل functions.php اد شده باشن به شکل های زیر:

require 'file.php';
require_once 'file.php';
include 'file.php';
include_once 'file.php';

پس شما توی فایل functions.php دنبال دو عبارت require و include هم بگردید و ببنید جلوش به چه فایل php ای آدرس داده و داخل اون فایل های php هم بگردید.

ویرایش شده توسط mehran-b

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 14 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

این تابع جزو توابع خود وردپرس نیست پس حتما باید در فایل functions.php قالب اد شده باشه.

توجه کنید امکان داره چندین فایل به فایل functions.php اد شده باشن به شکل های زیر:


require 'file.php';
require_once 'file.php';
include 'file.php';
include_once 'file.php';

پس شما توی فایل functions.php دنبال دو عبارت require و include هم بگردید و ببنید جلوش به چه فایل php ای آدرس داده و داخل اون فایل های php هم بگردید.

باتشکر

نگاه کردم، action.php فراخوانی میشه.

همه رمزنگاری شده هست، و خیلی نامفهوم

ممنون میشم کمک کنید

action.php

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 ساعت قبل، Ali گفته است :

باتشکر

نگاه کردم، action.php فراخوانی میشه.

همه رمزنگاری شده هست، و خیلی نامفهوم

ممنون میشم کمک کنید

action.php

متاسفانه از این تیپ کد گذاری سر در نمیارم.

سایر دوستان اگر توانایی رمزگشایی دارن لطفا راهنمایی کنند.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 24 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

شما یه کار هم میتونی بکنی این پلاگین رو بریزی بعد تیک گزینه Apply Globally رو بزنی بعد تمام لینک های خارجی رو nofollow میکنه.

آره اینم یه راهی هست

ولی خوب من نمیخوام تمام لینکهای خارجی سایتم نوفالو بشه

آیا افزونه ای هست که بهش یه لینک رو بدم، هر جایی که اون لینک رو دید nofollow کنه؟

این افزونه ایی که معرفی کردید یک بخش استثناء دامنه داره، اگه یه افزونه ایی باشه همین قابلیت برعکس باشه خیلی عالی میشه

یعنی فقط لیست دامنه هایی که براش میدیم رو نوفالو کنه 

ویرایش شده توسط Ali

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 3 دقیقه قبل، Ali گفته است :

آره اینم یه راهی هست

ولی خوب من نمیخوام تمام لینکهای خارجی سایتم نوفالو بشه

آیا افزونه ای هست که بهش یه لینک رو بدم، هر جایی که اون لینک رو دید nofollow کنه؟

در صفحه تنظیمات پلاگینی که گفتم در انتهاش یه باکس هست به نام Domains to Exclude هر دامنه ای رو که اونجا وارد کنید دیگه نوفالو نمیشه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

در صفحه تنظیمات پلاگینی که گفتم در انتهاش یه باکس هست به نام Domains to Exclude هر دامنه ای رو که اونجا وارد کنید دیگه نوفالو نمیشه.

بله خوب اینجوری باید بخاطر یک دامین طراح قالب، نوفالو عمومی رو فعال کنم بعد به هر دامینی غیر دامین طراح که لینک دادم بیام اینجا وارد کنم که خیلی خسته کن هست

دقیقا همین قابلیت میخوام بر عکس باشه؛ یعنی یه افزونه ایی باشه فقط لیست دامین هایی که براش میدیم رو نوفالو کنه

سپاس فراوان

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 27 دقیقه قبل، Ali گفته است :

بله خوب اینجوری باید بخاطر یک دامین طراح قالب، نوفالو عمومی رو فعال کنم بعد به هر دامینی غیر دامین طراح که لینک دادم بیام اینجا وارد کنم که خیلی خسته کن هست

دقیقا همین قابلیت میخوام بر عکس باشه؛ یعنی یه افزونه ایی باشه فقط لیست دامین هایی که براش میدیم رو نوفالو کنه

سپاس فراوان

اون آدرسی که توی فوتر میخوره چیه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

اون آدرسی که توی فوتر میخوره چیه؟

http://mandegarweb.com

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

این کد رو در فایل functions.php زیر

<?php

قرار بدید.

ob_start();
add_action('shutdown', function() {
    $final = '';
    $levels = ob_get_level();
    for ($i = 0; $i < $levels; $i++) {
        $final .= ob_get_clean();
    }
    echo apply_filters('final_output', $final);
}, 0);
add_filter('final_output', function($output) {
    $dom = new DOMDocument();
	@$dom->loadHTML(mb_convert_encoding($output, 'HTML-ENTITIES', 'UTF-8'));
	$xpath = new DOMXpath($dom);
	foreach ($xpath->query('//a') as $node) {
		if(strpos($node->getAttribute('href'), 'mandegarweb.com') !== false) {
			$node->setAttribute('rel', 'nofollow');
			$node->setAttribute('target', '_blank');
		}
	}
	return $dom->saveHTML($dom->documentElement);
});

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 3 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

این کد رو در فایل functions.php زیر


<?php

قرار بدید.


ob_start();
add_action('shutdown', function() {
    $final = '';
    $levels = ob_get_level();
    for ($i = 0; $i < $levels; $i++) {
        $final .= ob_get_clean();
    }
    echo apply_filters('final_output', $final);
}, 0);
add_filter('final_output', function($output) {
    $dom = new DOMDocument();
	@$dom->loadHTML(mb_convert_encoding($output, 'HTML-ENTITIES', 'UTF-8'));
	$xpath = new DOMXpath($dom);
	foreach ($xpath->query('//a') as $node) {
		if(strpos($node->getAttribute('href'), 'mandegarweb.com') !== false) {
			$node->setAttribute('rel', 'nofollow');
			$node->setAttribute('target', '_blank');
		}
	}
	return $dom->saveHTML($dom->documentElement);
});

 

باتشکر

انجام دادم نشد

ایرور ساینتکس داد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 2 ساعت قبل، Ali گفته است :

باتشکر

انجام دادم نشد

ایرور ساینتکس داد.

روی قالب 2017 وردپرس تستش کردم جواب داد.

اروری که میده چی هست؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

روی قالب 2017 وردپرس تستش کردم جواب داد.

اروری که میده چی هست؟

عذر میخوام اول اشتباه قرار بودم

خیلی ممنون درست شد! :)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 7 دقیقه قبل، Ali گفته است :

عذر میخوام اول اشتباه قرار بودم

خیلی ممنون درست شد! :)

عذر میخوام قربان. چون این عملیاتی که توسط این کد انجام میشه عملیات بسیار حساسی هست من یه تغییری دادم توی کد لطفا کدی رو که دادم با این کد جایگزین کنید چون کد قبلی کمی شلخته بود.

function buffer_change($buffer) {      
    $dom = new DOMDocument();
	@$dom->loadHTML(mb_convert_encoding($buffer, 'HTML-ENTITIES', 'UTF-8'));
	$xpath = new DOMXpath($dom);
	foreach ($xpath->query('//a') as $node) {
		if(strpos($node->getAttribute('href'), 'mandegarweb.com') !== false) {
			$node->removeAttribute('rel');
			$node->removeAttribute('target');
			$node->setAttribute('rel', 'nofollow');
			$node->setAttribute('target', '_blank');
		}
	}
	return $dom->saveHTML($dom->documentElement);
}
function buffer_start() {ob_start("buffer_change");}
function buffer_end() {ob_end_flush();}
add_action('after_setup_theme', 'buffer_start');
add_action('shutdown', 'buffer_end');

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 2 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

عذر میخوام قربان. چون این عملیاتی که توسط این کد انجام میشه عملیات بسیار حساسی هست من یه تغییری دادم توی کد لطفا کدی رو که دادم با این کد جایگزین کنید چون کد قبلی کمی شلخته بود.


function buffer_change($buffer) {      
    $dom = new DOMDocument();
	@$dom->loadHTML(mb_convert_encoding($buffer, 'HTML-ENTITIES', 'UTF-8'));
	$xpath = new DOMXpath($dom);
	foreach ($xpath->query('//a') as $node) {
		if(strpos($node->getAttribute('href'), 'mandegarweb.com') !== false) {
			$node->removeAttribute('rel');
			$node->removeAttribute('target');
			$node->setAttribute('rel', 'nofollow');
			$node->setAttribute('target', '_blank');
		}
	}
	return $dom->saveHTML($dom->documentElement);
}
function buffer_start() {ob_start("buffer_change");}
function buffer_end() {ob_end_flush();}
add_action('after_setup_theme', 'buffer_start');
add_action('shutdown', 'buffer_end');

 

الان که بیشتر دقت کردم :D دیدم بهتره خط

add_action('after_setup_theme', 'buffer_start');

رو با

add_action('wp_loaded', 'buffer_start');

جایگزین کنید.

الیته اینا همش جهت بهبود عملکرد این کد هست وگرنه همه کدهایی که دادم کار میکنند.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

درود به شما

من هم در یک قالب همین مشکل رو داشتم

ولی لینک در هیچکدوم از فایل ها نبود.

بلکه در تنظیمات خود قالب بود . اگر پوسته شما تنظیمات داره همونجارو نگاه کنید حتما مشکل شما هم همینطور هست.

موفق باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...